Setari Cookie-uri

COPIL și SPAȚIU, cuvintele cheie pentru săptămâna  14- 20 IANUARIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este COPIL

Atunci când ești pregătită următorul pas îți este revelat de către îngerul tău păzitor.

M-am gândit un pic pentru a-mi da seama care est conexiunea între copil și îngeri apoi mi-am amintit de bucuria cu care copii se așează în zăpadă și construiesc aripi cu brațele. Pentru a putea auzi glasul îngerului tău păzitor este nevoie să redevenim cu toții copii, să ne recăpătăm încrederea în magie, în existența unei lumi dincolo de ceea ce putem percepe cu cele cinci simțuri. Abia atunci suntm receptivi la mesajele acestuia și pregătiți să îi ascultăm îndrumarea înțeleaptă. Cartea se referă și la a avea încredere în Univers, în forțele acestuia care lucrează prin noi și pentru noi și au grijă ca tot ce avem nevoie să apară în viețile noastre atunci când momentul este cu adevărat oportun iar inima noastră a cere.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a parte a săptămânii este SPAȚIU.

Asigură-te că lași spațiu în viața ta pentru îngeri.

Cea de-a doua carte continuă în aceeași notă, ba chiar adâncește înțelesul primei cărți. A lăsa spațiu în viața ta pentru îngeri presupune a acționa în special în interiorul tău și nicidecum a începe să reașezi mobila prin casă.

Este vorba de ieși din ce în ce mai des din minte și a coborî în inimă, acolo unde găsești toate răspunsurile de care ai nevoie și unde vocile îngerilor se fac auzite. De a face curățenie în sertarele gândurilor și credințelor tale, a le scutura de praf, a le arunca la coș pe cele care nu-ți mai sunt de folos sau sunt deja roase de molii. Nu în ultimul rând, de a elimina din viața ta treptat dacă nu odată acele obiceiuri, situații, oameni și relații care te seacă de energie și care nu îți mai servesc în anul care a început.

Citește și:

Foto by alphaspirit via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.