Setari Cookie-uri

PROEJEAZĂ și GÂNDEȘTE, cuvintele cheie pentru săptămâna  4-10 FEBRUARIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este PROTEJEAZĂ

Lumea exterioară nu îți poate strica starea de fericire decât dacă îi permiți.

A da vina pe alții pentru ceea ce ni se întâmplă este cea mai sigură cale de a ne limita singuri, de a ne ceda puterea interioară și de a bate pasul pe loc. Fiecare situație dificilă este o binecuvântare deghizată pentru că ne dă ocazia de a învăța o lecție prețioasă pentru noi și a urca încă o treaptă pe scara devenirii noastre. Cartea sugerează să te protejezi pe tine păsrându-ți puterea interioară, autonomia și primind cu recunoștință noua lecție. Așadar, în loc să te superi, să învinovățești, să te plângi privește fiecare situație care te tulbură cu detașare și pune-ți înrebarea: ”Ce am eu de învățat din această situație?” Apoi lasă-te ghidată de intuiție.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este GÂNDEȘTE.

Creierul tău poate fi limitat din punct de vedere fizic însă mintea nu are nici o limită.

Mintea tinde să retraiscă trecutul și să ne ducă pe cărări bătătorite însă nu ai un aliat mai un atunci când o pui în slujba inimii și a visurilor tale. Cartea se referă în special la mintea divină, sursa tuturor lucrurilor, acolo unde orice este posibil, chiar și ceea ce noi numim miracol. Și cum Universul este holografic și caracteristicile sale se reflectă în fiecare părticică a sa, înseamnă că atunci când îi dăm voie, mintea divină se manifestă prin noi permițându-ne să creăm în lumea fizică orice imaginația noasră plăsmuiește pe ecranul nostru interior. Așadar, în cea de-a doua parte a săptămânii, atunci când ceva ți se pare imposibil sau de neatins, amintește-ți de puterea uriașă a minții tale. Exersează cu lucruri mai mici. Incepând cu un loc de parcare sau cu un buchet de trandafiri. Aceste mici reușite îți vor da un plus de încredere.

Citește și:

Foto by PopTika via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.