Setari Cookie-uri

Zece semne că trăiești o versiune distorsionată a spiritualității

5. Ești obsedată de învățăturile spirituale

A fi spiritual nu înseamnă a înceta să te bucuri de viață ci din contră. O versiune distorsionată a spiritualității însă creează confuzie și îți poate răpi bucuria de a trăi. Iată zece semne de avertizare.

1. Te simți izolată de ceilalți.

Atunci când interacționezi cu alte persoane, iar asta se întâmplă rar, simți că nu te înțeleg, ca tu șii ceva ce ele nu știu și că nu te poți conecta.

2. Simți că lumea materială nu merită efortul tău

Deoarece ești obsedată de învățăturile spirituale, ți se pare că lumea materială reprezintă o distragere a atenției. Nu vezi nici o rațiune pentru a te lasă prinsă în jocul ei sau a construi ceva în această lume.

3. Nu te uiți la filme

Filmele sunt doar o pierdere de vreme pentru tine. Nu vezi povestea, personajele sau lecțiile pe care le oferă acestea. Pentru tine, sunt doar un mijloc de spălare a minții.

Citește și:

4. Nu asculți muzica actuală

Chiar dacă este foarte rar să găsești niște muzică de calitate în zilele noastre, asta nu înseamnă că aceasta nu există. Insă tu o eviți cu totul, în totalitate pentru că pur și simplu te deranjează.

5. Ești obsedată de învățăturile spirituale

În loc să vizionezi filme, să asculți muzică sau să te distrezi în alt fel, tot ce dorești este să afli mai mult și mai mult. despre spiritualitate.

Citește și:

6. Ești letargică

Există zile în care nu găsești nici un motiv pentru a face ceva. Nu ai un scop anume și ai senzația că că pasiunile tale sunt inutile. Nu simți să faci nimic.

7. Te simți singură

In adâncul sufletului tău, te simți foarte singură. Chiar dacă înțelegi că suntem cu toții conectați prin înțelepciunea universală, nu îți găsești locul nicăieri.

8. Urăști oamenii care acționează

Nu suporți oamenii care vânează succesul, care lucrează toată ziua, care construiesc ceva, care acționează constant. Pentru tine sunt doar niște nebuni fără minte.

9. Nu participi în mod activ la nimic.

Hobby-uri, pasiuni, activități, evenimente, cauze, concursuri, petreceri, toate acestea își sunt srăine. Le vezi ca pe o enormă pierdere de timp.

Citește și:

10. Te simți neliniștită noaptea sau dimineața.

Simți în mod constant un fel de anxietate și neliniște, mai ales când mergi la culcare seara sau dimineața devreme, când te trezești.

Photo by Jared Rice on Unsplash

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.