Setari Cookie-uri

9 motive pentru care să cultivi bunătatea în viața ta

5. Realitate devine mai plăcută

Bunătatea este una dintre trăsăurile esențiale ale energiei feminine. Iată nouă motive pentru care merită să o cultivi în viața ta.

1. Te ajută să manifești compasiune față de tine

Bunătatea manifestată față de ceilalți te ajută să arăți mai multă bunătate față de tine însăți și este o răsplată în sine însăși.

2. Te ajută să treci mai ușor peste perioadele dificile

Bunătatea este o stare de spirit caracterisică finnței umane care se află pe o vibrație înaltă. Iar aceasta te va ajuta să treci mai ușor peste obstacolele care îți vor apărea în drum.

3. Te ajută să fii perseverentă

Pentru a-ți depăși limitele și a-ți atinge obuectivele, ai nevoie de voință iar iar bunătatea este omologul său.

Citește și:

4. Te ajută să reduci la tăcere criticul din interiorul tău

Felul în care te gândești la alții este același cu felul în care te gândești la tine. Cu cât te judeci mai aspru pe tine cu atât îi veid judeca mai aspru pe ceilalți. Bunătatea te va ajuta să scapi de acest bagaj.

5. Realitate devine mai plăcută

Atunci când ești supărată, tinzi să observi numai lucrurile care te deranjează. Pe de altă parte, atunci când te conectezi cu bunătatea dn sufletul tău vei percepe mai multe lucruri care o vor hrăni.

6. Iți faci prieteni mai ușor

Gândeșe-te la oamenii care îți fac ziua mai frumoasă. Bunătatea este ceea ce au în comun. Fiecare dintre noi își dorește să se înconjoare de oameni buni.

7. Îndepărtează rezistența la transformare

Transformarea și creșterea necesită ieșrea din zona de confort. Cu bunătate însă, această călătorie de vine mai ușoară penru că rezistența scade iar calea devine mai netedă.

Citește și:

8. Este mai ușor să depășești eșecurile

A eșua este inevitabilă dacă vrei să crești. Insă eșecul nu este ceva rău ci doar un pas către o mai bună versiune a ta. Bunătatea te ajută să îți amintești asta.

9. Este dovada unui caracter puternic

Bunătatea nu este un semn de slăbiciune și ceva la îndemâna tuturor. Este nevoie de tărie de caracter, integritate, curaj și stăpânire de sine pentru a fi bun.

Featured foto by Surasak_Ch via Shutterstock

.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.