Vibratia saptamanii: ÎNCEPUT și DESCHIDERE

Vibratia saptamanii: ÎNCEPUT și DESCHIDERE

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 29 IULIE - 4 AUGUST 2019 este ÎNCEPUT.

Atunci când o ușă se închide, alte zece se deschid

În prima parte a săptămânii ancorăm încă energiile noului an galactic. Este o perioadă propice pentru a te conecta cu sufletul tău și a aduce la suprafață misunea sufletului tău.

Este un nou început care coincide cu sfârșitul lunii iulie, un moment propice în care să decizi și să vizualizezi ce anume vrei să aduci în viața ta și la ce anume este cazul să renunți.

Cu cât avansezi pe calea evoluției tale spirituale, cu atât energia ta se schimbă iar acest lucru se reflectă în viața ta. Unele uși se închid pentru că doar astfel le poți vedea pe cele noi, mult mai potrivite pentru tine. Iar uneori este necesar ca u însăți să închizi niște uși. Care vor fi acestea?

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 29 IULIE - 4 AUGUST este DESCHIDERE.

Doar floarea care se deschide primește lumina soarelui

Deschide-ți brațele pentru a da și a primi o îmbrățișare.

Deschide-ți inima pentru a da și a primi iubire.

Deschide-ți casa pentru a primi oameni dragi dar și străinul care are nevoie de ajutor.

Atunci când suntem deschiși, perspectiva noastră asupra vieții și a noastră este mai largă. Iar Universul ne dă pentru că știe că suntem gata și știm să primim.

Dacă într-o anumită zonă a vieții tale există o lipsă, acesta poate fi un semn că nu știi să primești, că nu ești gata să primești, că ușile și ferestrele tale sunt închise.

Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a descoperi unde anume este nevoie să te deschizi. Dă-ți voie să te bucuri de ceea ce este de drept al tău și îți poate face viața mult mai bună și mai împlinită.

Featured foto by Quick Shot via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri