Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii MAGIE și RELAXARE

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 5-12 AUGUST 2019 este MAGIE.

Magia se află doar la un gând distanță.

Îți amintești de zilele copilăriei când visai cu ochii deschiși iar un vârf de munte se transforma într-un turn de casteL? Zilele în care te bucurai de vară fără să fie nevoie să planifici concediul sau cu ce anume te îmbraci a doua zi?

Iți amintești cum, atunci când ți-ai dorit ceva din tot sufletul și apoi ai uitat, dorința aceea s-a îndeplinit ca prin minune?

Lucrurile acestea sunt magice și le poți avea oricând în viața ta pentru că tu ești o magiciană. Cu vorbele, cu gândurile, cu intenția ta și mai ales inima ta iubitoare și bună poți crea orice dorești.

Suntem încă la început de lună, ultima de vară calendaristică, așa că profită de prima parte a săptămânii pentru a-ți folosi puterile magice și a aduce un strop de magie în viața ta și a celor din jur.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 5-12 AUGUST 2019 este RELAXARE.

Doar atunci când te relaxezi poți să primești.

Știu, când auzi relaxare te gândești la valuri, hamac, un apus liniștit pe plajă, o carte bună, muzică în surdină sau un pahar de Proseco. Corpul tău se relaxează în sfârșit, uită de griji și de cele 50 de abdomene pe care trebuie să le facă zilnic.

E minunat, mai ales când vine weekendul sau concediul.

Relaxare, în acest context, are un sens mai profund și se referă la eliberarea de sub imperiul ideii că viața e o luptă și că totul se câștigă greu. Că trebuie să obții cu orice preț ceva anume. Această atitudine nu face decât să îngreuneze lucrurile și să întârzie împlinirea dorinței tale.

Citește și:

Relaxează-te și ai încredere că vei primi ceea ce ai cerut sau ceva mai bun chiar la momentul potrivit.

Featured photo by Rita Gomes Oliveira on Unsplash

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.