Setari Cookie-uri

Vrei să devii un supraom? Atunci fă aceste trei lucruri

Cel mai mare important lucru pe care îl poți face pentru a face lumea un loc mai bun este să devii un ”supraom.” A fi un supraom nu înseamnă să ai un  ego cât casa sau a crede că ești mai specială decât alți oameni. Nu este vorba despre putere și abilități.

Din contră, fiecare dintre noi poate deveni un supraom. Călătoria poate fi făcută de oricine însă necesită curaj, determinare și pasiune. Și asta pentru că nu este neapărat una ușoară. Din conră, poate fii o sarcină foarte gre care însă îți va transforma slăbiciunea în forță.

Este o sarcină pe care, indiferent că sunt bărbați sau femei, doar cei care sunt dispuși să-și înfrunte demonii și să-și ardă ego-ul în focul sufletului o pot duce la îndeplinire. Iată cele trei caracteristici ale supraoamenilor

1. Supraoamenii acționează

Spre deosebire de majoritatea oamenilor, superoamenii nu așteaptă momentul perfect. Ei știu că aceasta poate fi o capcană care îi împiedică să își atingă țelul, o piedică în fața căreia se opresc cei care se lasă guvernați de frică sau de lipsa încrederii în propriile forțe. Superoamenii știu exact ceea ce doresc, își ascultă inima și au încredere în propriile forțe dar și în faptul că universul îi susține în acțiunile lor. Nu lasă lucrurile la voia întâmplării și își fac un plan care este conform cu șoapta sufletului și le permite să acționeze în fiecare zi, chiar dacă fac doar un pas mic.

Citește și:

2. Supraoamenii își asumă întreaga responsabilitate.

Spre deosebire de majoritatea oamenilor, Superoamenii își asumă întreaga responsabilitate pentru acțiunile lor, pentru felul în care se simt, pentru fericirea lor. Ei nu dau vina pe alții și nu iau lucrurile personal pentru că înțeleg că, odată cu responsabilitate vine și puterea.

3. Supraoamenii folosesc fiecare carte pe care o au pentru a câștiga.

Spre deosebire de majoritatea oamenilor, Superoamenii nu se plâng de cărțile care le-au fost distribuite. Din contră, sunt recunoscători și găsesc cele mai bune modaliăți de a folosi fiecare carte pe care destinul le-a pus-o în mână în folosul lor. Pentru ei, viața este un joc plin de adrenalină și surprize dintre cele mai plăcute în care chiar și cea mai mică dintre cărți poate fi folosită pentru a câștiga.

Citește și:

Featured foto by Yuganov Konstantin via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.