Setari Cookie-uri

Patru semne care arată că evoluezi spiritual

Fie că ne dăm seama sau nu, ne aflăm într-o călătorie spirituală care ne duce către adevărata noastră natură. Iată patru semne care arată că evoluezi spiritual.

1. Judecata și condamnarea se transformă în compasiune

Una dintre cele mai vizibile schimbări ale progresului spiritual este ca acea persoană încetează să mai funcționeze în parametri impuși de societate. Implicit tendința de a judeca oamenii pe baza unor lucruri pe care societatea le consideră importante sau pe care le condamnă dispare.

Ințelegi că în fiecare moment fiecare persoană face tot ce poate mai bun și mai bine de la nivelul său de înțelegere și cunoaștere și în funcție de lentila prin care vede lumea. Realizezi că a te supăra că cineva se comportă într-un anumit fel este ca și cum te-ai supăra că frunzele sunt verzi.

2. Motivația lasă loc inspirației

O altă transformare este încrederea în cursul firesc al vieții și acțiunea derivată din inspirație, care vine atunci când îți amintești că ești una cu Universul. In loc să te lupți și să te agiți, te lași purtată de creasta valului, depunând un minim de efort și obținând un maxim de rezultate.

Citește și:

O acțiune inspirată este ghidată de bucuria și entuziasmul nostru cel mai înalt, cultivarea pasiunilor patimile și curajul de a ne urma propria cale.

3. Durerea capătă un alt înțeles

Pe măsură ce ne trezim și înțelegem realitatea dincolo de tiparele impuse de societate, nu ne mai temem de durere ca de ceva rău. Realizăm că ea este un catalizator al transformării, un prilej de a crește și a evolua, de a vindeca emotiile sau temerile care au apărut din cauza unor circumstanțe dureroase. Incetăm să îi mai învinovățim pe ceilalți sau pe noi înșine.

4. Viața pare să se destrame

Atunci când ne dăm seama că un nou mod de a fi și o nouă viață presupun să ne eliberăm de trecut, faptul că viața noastră, așa cum o știam până atunci, se destramă, nu mai este atât de înfricosător.

Citește și:

Pe măsură ce ne schimbăm, se schimbă și realitatea noastră. Nu numai că vindecăm și depășim vechile sistemele de credințe dar ne apropiem și de adevărata noastră natură.

Featured foto by PopTika via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.