Vibratia saptamanii: DORINȚĂ și COLIBRI

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 7- 13 OCTOMBRIE 2019 este DORINȚĂ.

Dorința este ca o săgeată. Are nevoie de arcul potrivit pentru a-și lovi ținta

Pentru unii, dorința este sinonimă cu lipsa. Insă, în acest context, dorința îți arată unde ai putea să fii și încă nu ești. Te ajută să îți corectezi traiectoria și, dacă nu i te opui, îți și arată direcția în care trebuie să te îndrepți și pașii pe care îi ai de făcut.

Dorința este ca o busolă care te ajută să găsești Nordul. Insă tu decizi dacă te îdrepți într-acolo, chiar dacă poteca nu este luminată sau drumul pare periculos, sau nu.

Folosește prima parte a săptămânii pentru a indentifica măcar trei dorințe importante pe care le ai acum și, mai ales, care este motivația care se ascunde în spatele lor. Vei afla lucruri extrem de interesante despre tine precum și faptul că poate, dorințele tale nu sunt chiar ceea ce par.

Retail jobs

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 7- 13 OCTOMBRIE 2019 este COLIBRI.

Soarbe din cupa de bucurie a vieții fără nici o reținere.

Ai văzut vreodată o pasăre colibri sorbind cu nesaț din cupa unei flori? Trupul ei minuscul colorat frumos plutește asupra corolei preț de câteva secunde apoi merge mai departe.

Colibri înseamnă flexibilitate, adaptabilitate, mișcare. Pasărea colibri nu suferă atunci când o floare nu mai are ce să îi ofere ci se mișcă la următaorea. Asta nu o face nestatorncă. Ea pur și simplu nu se atașează de ceva anume ci urmărește experiența în sine. Este liberă să se bucure de fiecare dintre acestea, indiferent de forma sau de culoarea ei.

Folosește cea de-a parte a săptămânii pentru a fi și tu precum o pasăre colibri. Vezi în ce aspecte ale vieții tale este nevoie să devii mai flexibilă și care sunt experiențele care contează cu adevărat pentru tine.

Featured foto by Martin Mecnarowski via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri