Vibratia saptamanii: PĂMÂNT și MIRACOL

Vibratia saptamanii: PĂMÂNT și MIRACOL

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 14-20 OCTOMBRIE 2019 este PĂMÂNT.

Ești una cu Pământul pe care pășești.

Tu și Mama Pământ nu sunteți separate, din contră, există o legătură puternică între voi. Una dintre cele mai eficiente meode a te energiza și a-ți crește vibrația este aceea de a te împământa și a petrece timp în natură, conectându-te la Pământ. Folosește primele zile ale săptămânii pentru a conștientiza această legătură și a începe să o manifești în mod conștient în viața ta zilnică. Vezi ce anume din felul în care Mama Pământ își îngrijește copiii poți pune în aplicare. vezi ce anume din felul ei de a organiza viața este un model viabil și demn de urmat pentru tine. Și bucură-te de miracolul copacilor care înfloresc acum și de ninsoarea de petale înmiresmate. Sunt locuri pe glob unde asta nu se întâmplă niciodată.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 14-20 OCTOMBRIE 2019 este MIRACOL.

Frecvența miracolelor ne susține abilitatea înnăscută de a crește și a ne extinde dincolo de ceea ce suntem acum către posibilități și forme de expresie care sunt pe cât de mărețe și profunde pe cât ne putem imagina.

Sunt oameni pentru care starea de miracol este una zilnică. De la găsirea unui loc de parcare liber într-un oraș super-aglomerat la primirea unei sume de bani aunci când au nevoie și experiența vieții ca un flux în care totul curge în perfectă armonie. Este o chestiune de vibrație, de cât și de ce anume îți dai voie să se întâmple în viața ta. Miracolul este, de fapt, starea noastră naturală de a fi atunci când ne conectăm cu sufletul nostru și ne eliberăm de constrângerile minții, atunci când trăim în starea de apreciere și recunoștință. Este momentul să îți reamintești cine ești, să îți reamintești de puterile tale.

Sfârșește săptămâna trăind în starea de miracol.

Featured foto by fizkes via Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri