Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: EVOLUȚIE și DETERMINARE

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 21-27 OCTOMBRIE 2019 este EVOLUȚIE.

Nu poți rescrie trecutul dar îl poți folosi în mod constructiv pentru a-ți crea viitorul .

Este inutil să ai regrete sau remușcări legate de ceea ce s-a întâmplat în trecutul tău. Este mai productiv pentru tine să privești ceea ce a fost ca pe o experiență din care să tragi învățăminte, să afli mai multe despre tine și să îți dai ocazia să evoluezi. Un semn de evoluție spirituală este faptul că încetezi să judeci - pe tine și pe ceilalți și că nu mai iei lucrurile la modul personal.

Să evoluezi, înseamnă de fapt, să redevii autentică și liberă, să îți redeschizi inima către iubirea necondiționată existentă deja acolo, compasiune, toleranță, blândețe, bunătate.

Citește și:

Foloseșe așadar prima parte a săptămânii pentru a trece în revistă cele mai importante lecții pe care le-ai învățat în 2019 și vezi cum le poți pune de îndată în aplicare pentru a te bucura de cea de-a doua jumătate a lunii august.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a 21-27 OCTOMBRIE este DETERMINARE.

Nu te speria de obstacole. Soluția se află la îndemână.

Dacă ai încercat o dată și nu a mers, încearcă din nou. Dacă nu merge nici a doua oară, încearcă din nou. Dacă nu funcționează nici a treia oară, e timpul să cauți ca o nouă cale. Obstacolele pot fi un semn că ne-am abătut de la drum dar și un prilej de a ne căli caracterul și a învăța anumite lecții. Una dintre acestea este aceea a determinării. Atunci când inima ta cere ceva este posibil să fie nevoie să te transformi pentru a putea primi ceea ce ai cerut. Este, de asemenea, posibil ca Universul să dorească să se asigure că nu este vorba de o toană ci de o dorință reală. Acesta este momentul în care intervine determinarea. O combinație de curaj, voință și răbdare care te ajută să perseverezi, să nu te dai băută în fața primului obstacol și să găsești soluția potrivită. Uneori, este nevoie de o viață pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Insă fiecare pas făcut merită efortul pentru că este, de fapt, un pas căre tine.

Citește și:

Featured foto by Jacob_09 via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.