Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: REGĂSIRE și CONEXIUNE

Care sunt cuvintele cheie pentru săptămâna 4-10 NOIEMBRIE 2019?

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 4-10 NOIEMBRIE 2019 este REGĂSIRE.

Răspunsul pe care îl cauți se află în tine.

De multe ori, căutăm răspunsuri în afara noastră. Intrebăm în dreapta și în stânga, citim cărți și articole. Cel mai bun răspuns este însă în noi. Dacă vei privi în urmă, vei observa că ai obținut cele mai bune rezultate atunci când ai dat curs sfatului sau răspunsului venit din interior. Acea inspirație venită de miri unde care ți-a sunat atât de bine încât nu i te-ai împotrivit și ia-i da curs cu toată ființa ta, fără nici un strop de teamă.

Citește și:

Să găsești răspunsul în interior înseamnă să te regăsești și să te redescoperi pe tine, cea dincolo de învelișul uman. Înseamnă să își redescoperi puterea și înțelepciunea interioară, bucuria și pofta de viață și de joacă, miracolul imaginaținației și al creativității. Folosește prima parte a săptămânii pentru a te reconecta cu tine și, astfel, a-ți recâștiga libertatea mult dorită.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 4-10 NOIEMBRIE 2019 este CONEXIUNE.

Ești una cu Universul. Prin urmare, nu ești niciodată singură.

Suntem ființe sociale și evoluăm prin intermediul relațiilor pe care le avem cu ceilalți oameni.

Cu toate acestea, avem uneori nevoie de momente de solitudine în care să puem integra lecțiile învățate și a crește. Lecția principală este aceea de a ne iubi pe noi înșine și de a manifesta compasiune în interacțiunea noastră cu ceilalți. Până când nu ajungem aici, vom căuta întotdeauna să umplem golul interior cu ceva sau cineva din exterior și ne vom învârti încerca.

Citește și:

Așa că data viitoare când te simți singură nu mai căuta soluții în exterior și nici nu te refugia pe Facebook. Este un moment potrivit pentru a te reconecta cu tine și a te bucura de propria prezență până când senzația de singurătate dispare.

Featured foto by Seasontime via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.