Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: Samanta si Pamant

Cuvintele cheie pentru săptămâna 9-15 DECEMBRIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru prima parte a săptămânii 9-15 DECEMBRIE 2019 este PĂMÂNT.

Ești una cu Pământul pe care pășești.

Tu și Mama Pământ nu sunteți separate, din contră, există o legătură puternică între voi. Una dintre cele mai eficiente meode a te energiza și a-ți crește vibrația este aceea de a te împământa și a petrece timp în natură, conectându-te la Pământ. Folosește primele zile ale săptămânii pentru a conștientiza această legătură și a începe să o manifești în mod conștient în viața ta zilnică. Vezi ce anume din felul în care Mama Pământ își îngrijește copiii poți pune în aplicare. vezi ce anume din felul ei de a organiza viața este un model viabl și demn de urmat pentru tine. Și bucură-te de miracolul copacilor care înfloresc acum și de ninsoarea de petale înmiresmate. Sunt locuri pe glob unde asta nu se întâmplă niciodată.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru pentru cea de-a doua parte a săptămânii 9-15 DECEMBRIE 2019 este SĂMÂNȚĂ.

Fii atentă la ce sădești azi pentru că mai devrem sau mai târziu vei culege exact ce ai semănat.

Nimic nu este întâmplător în viața fiecăreia dintre noi. Nici oamenii pe care îi întâlnim, nici locurile pe care le vizităm, nici cuvintele pe care le spunem și nici gesturile pe care le facem. Totul are un sens și se potrivește în tapiseria infinită a vieții. Semințe nu sunt doar dorințele tale, mărturisite sau nu, dar și gândurile tale. Fiecare gând pe care îl hrănești capătă putere, iar cu timpul se transformă într-o credință care generează obiceiuri și comportamente. Indiferent de semințele pe care le-ai sădit în trecut, ai oricând puterea de a pune în pământul fertil al subconștientului tău unele noi, mai benefice pentru tine și toți din jur cu care, de altfel, ești interconectată.

Citește și:

Incetează să hrănești semințele vechi care nu îți mai folosesc. Hrănește-le pe cele noi, oferindu-le energia și recunoștința ta, ajutându-le astfel să înflorească în fiecare zi.

Featured foto by Tomsickova Tatyana via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.