Setari Cookie-uri

Pregătește-ți sufletul și inima pentru Crăciun

Este un moment propice pentru a ne coborâ în inima noastră și în sufletul nostru și a ne regăsi  bucuria și pofta de viață. Iată ce poți face pentru a le pregăti pentru Crăciun. 

Crăciunul înseamnă mult mai mult decât cadourile pus sub brad și luminițe frumos colorate. Este perioada din an în care suntem mai deschiși către bucurie, către generozitate și conectare cu ceilalți. Este un moment propice pentru a ne coborâ în inima noastră și în sufletul nostru și a ne regăsi bucuria și pofta de viață. Iată ce poți face pentru a le pregăti pentru Crăciun.

Ascultă muzică de Crăciun. Da, știu, unele melodii sunt pe repeat și parcă nu mai suporți. Ai însă la dispoziție un întreg Internet pentru a găsi o muzică de sezon pe placul tău, care să îți dea o stare de bună dispoziție și să îți aducă zâmbetul pe buze.

Hotărăștă-te să te bucuri de această perioadă. Lucruri neașteptate pot surveni oricând. Insă acestea te vor afecta mai puțin dacă tu ești hotărâtă să te bucuri de zilele lunii decembrie indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Unde mai pui că luarea acestei decizii te va face să te simți mai stăpână pe viața ta. Nu vei aștepta de la alții să te facă fericită pentru că tu ai luat deja această decizie. Bucuria care va veni de la alții nu va fi decât un bonus, ceea ce o va face cu atât mai savuroasă. Nu uita că ceea ce emani se întoarce înzecit la tine.

Citește și:

Fii generoasă. Oferindu-le celorlalți zâmbetul tău, timpul tău ba chiar și ajutor financiar sau un cadou oricât de mic, intri în starea de generozitate caracteristică acestei perioade. Pe lângă faptul că faci lumea mai bună, această atitudine funcționează ca un truc minunat pentru a scapă de temerile legate de bani sau de mentalitatea de sărăcie. Și asta pentru că simplul act de a dărui îi arată Universului că ai încredere în faptul că abundența sa îți este disponibilă în orice moment.

Fă-ți timp pentru oamenii dragi. Prezența celor dragi ne încălzește întotdeauna sufletul și inima. După ce tot anul te-ai concentrate asupra vieții de zi cu zi, fă-ți timp pentru a petrece timp cu ei și a face lucruri care vă fac placer și care ar putea arăta minunat într-un album de fotografii dedicate acestei luni din an.

Citește și:

Featured foto by Roman Samborskyi via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.