Setari Cookie-uri

MIRACOL și PROTEJEAZĂ , cuvintele cheie pentru săptămâna 23-29 decembrie 2019

Frecvența miracolelor ne susține abilitatea înnăscută de a crește și a ne extinde dincolo de ceea ce suntem acum către posibilități și forme de expresie care sunt pe cât de mărețe și profunde pe cât ne putem imagina.

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 23-29 decembrie 2019 este MIRACOL.

Frecvența miracolelor ne susține abilitatea înnăscută de a crește și a ne extinde dincolo de ceea ce suntem acum către posibilități și forme de expresie care sunt pe cât de mărețe și profunde pe cât ne putem imagina.

Sunt oameni pentru care starea de miracol este una zilnică. De la găsirea unui loc de parcare liber într-un oraș super-aglomerat la primirea unei sume de bani aunci când au nevoie și experiența vieții ca un flux în care totul curge în perfectă armonie. Este o chestiune de vibrație, de cât și de ce anume îți dai voie să se întâmple în viața ta. Miracolul este, de fapt, starea noastră naturală de a fi atunci când ne conectăm cu sufletul nostru și ne eliberăm de constrângerile minții, atunci când trăim în starea de apreciere și recunoștință. Este momentul să îți reamintești cine ești, să îți reamintești de puterile tale.

Citește și:

Sfârșește acest an trăind în fiecare zi în starea de miracol.

Cuvântul cheie pentru pentru cea de-a doua parte a săptămânii 23-29 decembrie este PROTEJEAZĂ

Lumea exterioară nu îți poate strica starea de fericire decât dacă îi permiți.

A da vina pe alții pentru ceea ce ni se întâmplă este cea mai sigură cale de a ne limita singuri, de a ne ceda puterea interioară și de a bate pasul pe loc. Fiecare situație dificilă este o binecuvântare deghizată pentru că ne dă ocazia de a învăța o lecție prețioasă pentru noi și a urca încă o treaptă pe scara devenirii noastre. Cartea sugerează să te protejezi pe tine păsrându-ți puterea interioară, autonomia și primind cu recunoștință noua lecție. Așadar, în loc să te superi, să învinovățești, să te plângi privește fiecare situație care te tulbură cu detașare și pune-ți înrebarea: ”Ce am eu de învățat din această situație?” Apoi lasă-te ghidată de intuiție.

Citește și:

foto: By Alena Gan, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.