Vibratia saptamanii: INCÂNTARE și SCHIMBARE

Vibratia saptamanii: INCÂNTARE și SCHIMBARE

Cuvintele cheie pentru săptămâna 6 - 12 IANUARIE 2020

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 6 - 12 IANUARIE 2020 este INCÂNTARE.

Incântarea este doar la un gând distanță.

Vorbim adesea despre fericire sau despre bucurie însă sufletul nostru atât de bogat în trăiri are capacitatea de a experimenta mult mai multe nuanțe. In zona vibrațiilor înalte se află și încântarea. Acea trăire pe care o avem atunci când privim o floare superbă, ascultăm cântecul preferat sau pur și simplu cunoaștem o persoană care ne cucerește prin carisma și comportamentul ei. Incântarea este o emoție la fel de gingașă precum o aripă de fluture însă adaugă un farmec imens existenței. Această carte este un îndemn de a experimenta următoarele zile și de ce nu, întreaga lună mai, ca pe un miracol. Privește cu atenție în jurul tău, lasă-te surprinsă în mod plăcut în loc să rămâi prizoniera gândurilor tale și inspiră profund încântarea începutului de toamnă.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 6 - 12 IANUARIE 2020 este SCHIMBARE.

Lasă aripile schimbării să te poarte către destinația ta.

In mod paradoxal, oamenilor le displace monotonia însă nu sunt dispuși să iasă prea mult din zona de confort pentru a nu mai trăi cu această nemulțumire. Ar fi minunat dacă lucrurile ar putea fi total diferite dar, totodată, să rămână la fel. Pentru a te bucura de viață, în toată plinătatea și frumuseța ei, este nevoie să îmbrățișezi schimbarea. Insă nu doar de dragul de a o face sau cu orice preț. Să îmbrățișezi schimbarea înseamnă să nu te agăți cu orice preț de o idee, de un lucru, de o decizie sau de cine ești la un moment dat ci să îți permiți în schimb să fii atentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău pentru a putea ajuta traiectoria din mers și a nu merge niciodată împotriva curentului. Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a implementa acea mică schimbare pe care simți necesară de multă vreme.

Featured foto by Cranach via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri