Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: AJUTOR și JOACĂ

Cuvintele cheie pentru săptămâna 13-19 IANUARIE 2020

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 13-19 IANUARIE 2020 este AJUTOR.

Ajutorul de care ai nevoie este lângă tine. Cere-l și îl vei primi.

A da și a primi ajutor este o chestiune de finețe. Se spune că nu este bine să te amesteci în treburile altora fără să ți se ceară ajutorul. Și asta pentru ca la nivel spiritual fiecare dintre noi are de învățat o lecție din situațiile dificile. Dacă noi, deși bine intenționați, nu lăsam persona respectivă să învețe ce are de învățat, îi facem de fapt un deserviciu. Pe de altă parte, nu putem avea pretenția de a fi ajutați atunci când nu cerem acest ajutor. Mesajul acestei cărți poate fi legat de capacitatea de a cere și a primi ajutor atunci când ai cu adevăra nevoie, de a fi atentă la nevoile celorlalți astfel încât să îi poți ajuta atunci când este nevoie sau, din contră să înveți să stai de -o parte atunci când este cazul.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 13-19 IANUARIE 2020 este JOACĂ.

In fiecare dintre noi se află un copil care abia așteaptă să ne scoată la joacă.

De când nu ai mai jucat șotronul? Sau de când nu ai mai alergat prin ploaie sau bătut cărările de munte fredonând cântecul preferat. Când ai încetat să crezi că visele tale pot fi realitate? Când ai încetat să mai crezi în puterile tale magice.

Copilăria este despre creativitate, vise îndrăznețe, autenticitate, a trăi în momentul prezent, lipsa grijilor, iubire, râset, bucurie, veselie, prietenie, curiozitate, descoperirea lumii și a celor din jur cu ochi mirați și plini de candoare.

Partea bună este că, deși ne transformăm în adulți, copilul din noi nu moare. El este viu, se supără și râde de multe ori fără ca noi să ne dăm seama. El are nevoie de atenția noastră și vrea să se joace cu noi.

Citește și:

Featured foto by gpointstudio via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.