Setari Cookie-uri

Viața este un privilegiu. Fii recunoscătoare că trăiești.

Există 100 de milioane de galaxii în Univers. Un Univers infinit. Ești lumină, ești bucurie, ești făcută din aceeași țesătură din care este făcut acest Univers atât de minunat și de complex. 

Separarea este o iluzie. Suntem conectați precum degetele unei mâini iar inteligența universală are grijă de binele fiecăruia dintre noi în egală măsură.

Tot ceea ce există acum și putem percepe cu simțurile noastre a fost inițial doar o viziune în imaginația cuiva. Orice vrei să realizezi este nevoie să crezi că poți să faci acest lucru.

Dacă porțile percepției ar fi curățate, omul ar putea vedea totul exact așa cum este, infinit, spunea cândva William Blake. Insă până de curând, omul a ales să perceapă realitatea printr-o deschizătură îngustă care face ca totul să pară limitat și finit.

Esența ta este fără început și fără sfîrșit. Este infinată și nu poate încăpea într-o cutie. Este sufletul tău, misterul extraordinar al vieții, puterea ta extraordinară care are darul de a crea.

Citește și:

Prea multe dintre noi trăim vieți pline de frică și de anxietate, ne temem de ziua în care corpul nostru va înceta să respire și uităm să ne accesăm darurile și puterea interioară, să ne bucurăm de ceea ce traiul pe Pământ ne oferă zilnic fără ca noi să i-o cerem.

Nu te mai teme de ziua de mâine. Nu mai trăi regretând ce a fost. Acea putere infinită care face trandafirii să înflorească și degetele mâinilor să crească este în tine. Iar atunci când o accesezi, experiența ta în acest trup pe care tu l-ai ales în această viață, devine o perpetuă încântare și mirare. Regăsește-ți aripile imaginației din copilărie și plăcerea de a te juca. Capacitatea de a uita de îndată de o jucărie stricată și de găsi un alt joc, un alt prilej de bucurie.

Citește și:

Bucură-te de privelgiul de a te fi născută pe această planetă atât de frumoasă. Admiră cerul și natura, conectează-te sufletește cu oamenii din jurul tău, zâmbește, iubește și dăruiește. Apreciază în egală măsură și tristețea și veselia și minunează-te de diversitatea trăirilor și emoțiilor care doar nouă, oamenilor ne sunt date să le trăim.

Ai încredere că ai un cuvânt de spus în fiecare lucru care ți se întâmplă și fii recunoscătoare că trăiești. Pentru că atâta vreme cât inima bate în pieptul tău, orice este posibil.

Featured foto by Lia Koltyrina via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.