Setari Cookie-uri

Secretul unei vieți magice

Magia se întâmplă atunci când renunți.

Toții maeștri spirituali spun asta. Să renunți nu înseamnă să te dai bătută ci să nu te agăți cu disperare de ceva sau cineva sau să ai senzația că viața se sfărșește atunci când obții ceva anume.

Iți amintești de acele momente sau situații în care ți s-a părut că ai puteri magice, că viața este magică. Totul a mers atât de ușor, a fost suficient să te gândești la ceva sau să îți dorești ceva și dorința să îți fie îndeplinită.

Dar cred că îți amintești și de momente în care ai avut senzația că viața ta depinde un anumit lucru sau de o anumită persoană și te-ai dat peste cap pentru asta. Ai făcut tot ceea ce ai putut, ai investit timp și energie, și cu toate astea rezultatul nu a fost cel scontat.

Cu cât te agăți mai tare de ceva, cu atât creezi atașament. Iar atașamentul nu are tocmai o vibrație înaltă, din contra. O data cu atașamentul vine și teama de a nu obține, de a pierde, îngrijorarea, gândurile negre, nopțile nedormite. Atașamenyil înseamnă și dorința de a controla iar aceasta nu face decât să stranguleze libear curgere a energiei, Atunci când vrei să controlezi, te rupi cumva de Univers. Ii arăți că nu ai încredere în el. Iar toate acestea sunt ca un bulgăre de zăpadă care se rostogolește pe deal, la vale iar dacă nu este prins din timp, zdrobește totul în jurul lui.

Citește și:

De aceea, cu cât atașamentul crește, cu atât cresc și șansele de a nu obține acel lucru sau de a-l pierde. Cu cât îi oferi partenerului mai multă libertate să fie cine este și să își urmeze visele și hobbyurile, cu atât acesta se va simți mai atras de tine (bineînțeles, dacă te iubește). Cu cât ai mai multă încredere în procesul vieții, cu atât ești conectată cu inima ta și scopul sufletului tău. Incetezi să te mai agăți de dorințele tale pentru că simți că se vor împlini și știi că, în caz contrar, vei primi ceva mai bun. Iar atunci se întâmplă magia și fiecare șoaptă a inimii pe care tu o percepi ca pe o dorință se împlinește uneori aproape instantaneu.

Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.