Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: Toleranta si Schimbare

Cuvintele cheie pentru săptămâna  17-23 FEBRUARIE 2020

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 17-23 FEBRUARIE 2020 este TOLERANȚĂ.

Toleranța pe care le-o arăți celorlalți este egală cu toleranța pe care o arăți față de tine.

Suntem condiționate să reacționăm în funcție de ce fac ceilalți. Cu toate acestea, comportamentul celorlalți este prea puțin important. Ceea ce este important este cine suntem noi și exprimarea acestui adevăr. A fi tolerantă este parte din cine ești cu adevărat. Chiar dacă alegi să te înconjori doar cu oameni pozitivi, care te respectă, te apreciază și îți arată iubire, ești capabilă să vezi bunătatea și frumusețea existente în fiecare persoană. Iți dai seama că în spatele fiecărui gest sau vorbe mai puțin plăcute, se află o rană care are nevoie să fie vindecată. Nu te mai grăbești să judeci, să pui etichete sau să te enervezi indiferent de situație.

Citește și:

Și ce prilej mai bun de a-ți exersa toleranța decât la început de săptămână, atunci când trebuie să dai din nou piept cu sarcinile de la birou

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 17-23 FEBRUARIE 2020 este SCHIMBARE.

Lasă aripile schimbării să te poarte către destinația ta.

In mod paradoxal, oamenilor le displace monotonia însă nu sunt dispuși să iasă prea mult din zona de confort pentru a nu mai trăi cu această nemulțumire. Ar fi minunat dacă lucrurile ar putea fi total diferite dar, totodată, să rămână la fel. Pentru a te bucura de viață, în toată plinătatea și frumuseța ei, este nevoie să îmbrățișezi schimbarea. Insă nu doar de dragul de a o face sau cu orice preț. Să îmbrățișezi schimbarea înseamnă să nu te agăți cu orice preț de o idee, de un lucru, de o decizie sau de cine ești la un moment dat ci să îți permiți în schimb să fii atentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău pentru a putea ajuta traiectoria din mers și a nu merge niciodată împotriva curentului. Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a implementa acea mică schimbare pe care simți necesară de multă vreme.

Citește și:

Featured foto by ESB Professional via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.