Setari Cookie-uri

9 ÎNGERI pe care îi chemi lângă tine zilnic

Anthony Williams și-a descoperit darurile în copiărie. Renumit în întreaga lume drept Mediumul Medical, el a fost capabil încă din copilărie să depisteze cu acuratețe de ce boli suferă o persoană doar uitându-se la ea. 

Terapeutul a scris un număr impresionant de cărți în care propune o abordare holistică a sănătății umane. Aceasta nu include doar alimentația, gândurile și emoțile noastre, dar și lucrul cu ființele de pe tărâmurile pe care nu le percepem cu ochiul liber. Printre acestea, se află și îngerii, dornici să ne sară în ajutor. Iată dintre aceștia și felul în care te pot ajuta.

  1. Ingerul Milei. Cere-i ajutorul atunci când treci printr-o perioadă întunecată a vieții tale. Este unul dintre cei mai puternici îngeri pe care îi poți accesa.
  2. Ingerul Credinței. Ii poți cere ajutorul în orice. Dacă o vei face zilnic te va ajuta să elimi orice îndoială și să îți consolidezi încrederea în tine
  3. Ingerul Increderii. Cere-I ajutorul atunci când te simți trădată și vrei să îți revii.
  4. Ingerul Vindecării. Așa cum o spune și numele său, te poate ajuta atunci când te confrunți cu probleme de sănătate. Ii poți cere ajutorrul chiar și în numele unei personae dragi care are nevoie de vindecare.
  5. Ingerul Regăsirii. Acest înger te poate ajuta să îți recapeți forța și bucuria de viață după o pierdere sau o trauma emoțională. De asemenea, te va ajuta să găsești rezolvare la probleme adânci și vechi.
  6. Ingerul Eliberării. Acest înger le este de ajutor tuturor celor care trec prin încercări precum procese în instanță sau concedieri. Ajută la eliberarea sufletului din închisoarea fricii și a mâniei precum și să își revină după o dezamăgire.
  7. Ingerul Soarelui. Invocă acest înger când stai la soare pentru ca celule corpului tău să se deschidă și să primească în totalitate puterea vidnecătoare a razelor solare.
  8. Ingerul Luminii. Invocă acest înger pentru a te scălda în lumina regeneratoare a Creatorului. Acest înger este mai puternic decât orice lumină existentă pe Pământ și chiar decât lumina Soarelui.
  9. Ingerul Apei. Poți ruga acest înger să schimbe vibrația apei cu care te speli pentru a-i spori proprietățile de curățare, împământare și hrănitoare dar și pentru a spori procesul de vindecare a unei răni.

Featured foto by Nikki Zalewski via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.