Setari Cookie-uri

Vibrația săptămanii: RĂBDARE și INOVAȚIE

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru prima parte a săptămânii 9-16 MARTIE 2020 este RĂBDARE.

Semințele au nevoie de timp să înmugurească. La fel și ideile și visele tale.

Ințelepții spun că răbdarea este dovada supremă de maturitate emoțională și înțelepciune. Răbdarea înseamnă să ai încredere în procesul vieții, știind că fiecare dar va veni spre tine la momentul potrivit, Până atunci, treaba ta este să te bucuri de momentul prezent și să faci pași zilnici în direcția dorită, fără să te lași abătută de la drum de distracții. Distracțiile pot apărea ca un test care să îți verifice răbdarea. Insă cu cât mai hotărâtă și mai concentrată ești, cu atât acestea își pierd din putere.

Să nu te lași abătută de la drum nu înseamnă să nu te distrezi. Inseamnă să nu permiți ca focusul tău interior să fie deturnat de la ceea ce este important pentru tine, să nu te lași pradă unui haos emoțional.

Citește și:

Nu în ultimul rând, să ai răbdare înseamnă să ai răbdare cu tine însăți. Unde anume nu ai răbdare cu tine?

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 9-16 MARTIE 2020este INOVAȚIE.

Privește lumea cu ochi noi în fiecare zi.

Atunci când ne gândim la cuvântul inovație,cercetătorii și oamenii de știință ne apar în fața ochilor. Nu este însă neapărată nevoie să ai o diplomă de specialitate pentru a inova. Femeia care a inventat mopul nu era savantă. Ea a fost pur și simplu atentă la nevoile ei și ale altor femei ca ea. Tu ai puterea de a fi inovatoare în viața ta, în primul rând, și apoi a celor dragi. Pentru asta însă, este nevoie să fii prezentă în fiecare moment, să fii atentă la nevoile tale și să te cunoști. Atunci când faci asta, accesezi rezervoare nebănuite de creativitate și originalitate care la un moment dat le pot servi și altora. Așadar, ce anume poți inova în viața ta în această săptămână.

Citește și:

Featured foto by PotatoTomato via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.