Setari Cookie-uri

Vibrația săptămanii: DESCHIDERE și ÎNCEPUT

Cuvintele cheie pentru săptămâna  16-22 MARTIE 2020

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru prima parte a săptămânii 16 – 22 MARTIE 2020 este DESCHIDERE.

Doar floarea care se deschide primește lumina soarelui

Deschide-ți inima pentru a da și a primi iubire.

Deschide-ți casa pentru a primi oameni dragi dar și străinul care are nevoie de ajutor.

Atunci când suntem deschiși, perspectiva noastră asupra vieții și a noastră este mai largă. Iar Universul ne dă pentru că știe că suntem gata și știm să primim.

Dacă într-o anumită zonă a vieții tale există o lipsă, acesta poate fi un semn că nu știi să primești, că nu ești gata să primești, că ușile și ferestrele tale sunt închise.

Citește și:

Folosește prima parte a săptămânii pentru a descoperi unde anume este nevoie să te deschizi. Dă-ți voie să te bucuri de ceea ce este de drept al tău și îți poate face viața mult mai bună și mai împlinită.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 16 – 22 MARTIE 2020 este ÎNCEPUT.

Atunci când o ușă se închide, alte zece se deschid

Cea de –a doua parte a săptămânii este o perioadă propice pentru a te conecta cu sufletul tău și a aduce la suprafață misunea sufletului tău.

Este un nou început care coincide cu sfârșitul unui stil de viață așa cum l-ai cunoscut până acum, un moment propice în care să decizi și să vizualizezi ce anume este cu adevărat important în viața ta și la ce anume este cazul să renunți.

Citește și:

Cu cât avansezi pe calea evoluției tale spirituale, cu atât energia ta se schimbă iar acest lucru se reflectă în viața ta. Unele uși se închid pentru că doar astfel le poți vedea pe cele noi, cu mult mai potrivite pentru tine. Iar uneori este necesar ca tu însăți să închizi niște uși. Care dintre ele nu îți mai servesc?

Featured foto by Monkey Business Images via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.