Setari Cookie-uri

Călătorie în alte vieți

Domeniile în care excelezi fără vreun efort anume sunt un indiciu al unei posibile meserii sau activități pe care ai desfășurat-o într-o viață anterioară.

In religia budhistă dar și în alte tradiții spiritual se vorbește despre viețile de dinaintea acestei vieți. Conform acestor credințe, omul nu are o singură viață ci nenumărate. Acestea funcționeaza ca o școală pe parcursul căreia învățăm să ne eliberăm de ego și să revenim la starea de iubire și unime caracteristică energiei creatoare a universului.

Poveștile și legendele oferă diferite viziuni asupra modului în care a apărut civilizația noastră pe pământ. Imi place cea conform căreia principiul creator a ales să experimenteze diverse senzații și emoții prin intermediul trupului uman. Fiecare dintre noi a experimentat viața pe Pământ ca femeie dar și ca bărbat. A fost bogat sau sărac, a învățat diverse meșteșuguri și meserii și a căpătat anumite abilități. Toate acestea nu se pierd sau nu s-au pierdut undeva în neant. Ele există în memoria noastră celulară și, din când în cand, apar la suprafață.

Citește și:

Domeniile în care excelezi fără vreun efort anume sunt un indiciu al unei posibile meserii sau activități pe care ai desfășurat-o într-o viață anterioară. Locurile cu care rezonezi sau pe care simți nevoia să le vizitezi pot indica faptul că, într-o altă epocă, a trait acolo. Unii oameni vorbesc limbi complet străine în timpul sesiunilor de regresie iar alțiii își amintesc uneori tablouri întregi dintr-o altă viață.

Accesarea memoriei vieților anterioare te poate ajuta să te cunoști și să te înțelegi mai bine. Îți poate indica punctual în care te afli în evoluția ta personală precum și care sunt talentele tale native și care este drumul tău viață.

De asemenea, acest concept te poate ajuta în procesul de a renunța la a mai lua totul personal. Iți amintești că am spus că tot ceea ce ni se întâmplă este stocat în memoria noastră celulară. Un alt aspect demn de luat în seamă este acela că venim pe pământ în grupuri de suflete. Dacă cineva se poartă urât cu tine deși tu te porți frumos, poate fi o reminescență a unei vieți trecute dar și un priilej de echilibrare a balanței karmice dintre voi.

Citește și:

Călătoria într-o viață anterioară se face de regulă cu ajutorul unui terapeut, într-un spațiu virtual sacru. Terapeutul te conduce într-o meditație, te ajută să descifrezi mesajele și te aduce înapoi în timpul prezent.

Ce experiențe ai trăit care să te ducă cu gândul la călătoria în alte vieți? Aștept cu interes povestea ta!

Featured foto by Lidiia via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.