Setari Cookie-uri

Află ce te așteaptă în 2021!

Deschide testele de spiritualitate și află cum ți se schimbă viața în 2021!

Oracolul din Memphis

Memphis este unul dintre cele mai importante orașe ale egiptulu Antic. Un important centru politic și religios, acesta era închinat zeului Ptah, deitate cu puteri creatoare care patrona meșterii și arhtecții. De asemenea, se spune că zeul Ptah l-ar fi zămislit pe Imothep, una dintre cele mai mari figuri politice ale Egiptului.

Tot în acest oraș se spune că ar fi fost un templu ascuns în care un oracol transmitea mesajele zeilor către oameni și care putea prezice viitorul.

Poveștile de dragoste ale iernii

În ciuda temperaturilor scăzute, sezonul rece este unul dintre cele mai romantice momente ale anului. Crăciunul și Revelionul sunt două momente care aduc oamenii aproape și care au marcat începutul a numeroase povești de iubire. Apoi, desigur, nu trebuie să uitam faptul că în februarie există doua zile a îndrăgostiților, una sărbătorită pe 12 februarie, după modă nouă, iar cealaltă, tradițional românească, pe 24Dacă vrei să afli la ce să te aștepți de la relația ta de cuplu în lunile care urmează, răspunde sincer la întrebările de mai jos.

Citește și:

Previziuni pentru anul 2021

Din punct de vedere astrologic, 2021 se anunță a fi un an cu suișuri și coborâșuri, dar și cu clare momente de evoluție, în special pe plan colectiv. Jupiter se va muta în Vărsător, semnul progresului, al evoluției și al depășirii limitelor. De aceea, vom fi împinși de la spate să ieșim din zonele de confort și să depășim barierele autoimpuse.

În același timp, în zodiacul chinezesc va începe anul Boului de Fier. Acest lucru înseamnă că vom fi mai determinați, mai rezistenți, mai dispuși să facem eforturi împreună pentru a depăși momentele dificile. Află și tu cum ți se va schimba viața în 2021!

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.