Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (25 aprilie - 1 mai)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi îi promit sufletului meu să fiu bună. Să nu mai judec pe nimeni. Să mă întreb care este oare povestea unui om înainte de a face presupuneri.

Mantră pentru ziua de marți:

Fac tot posibilul pentru a menține dragostea sinceră în inima mea. Cu cât văd mai mult binele din alți oameni cu atât mai voi descoperi mai mult pe mine și voi atrage fericire în viață mea.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Cred că totul va fi bine. Cred în Univers și îmi pun toată încredere în el. Cred că el are un plan divin pentru mine.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Astăzi sunt îndrăgostită de viață, de tot ce se întâmplă în jurul meu. Pentru că inima care iubește este întotdeauna fericită.

Mantră pentru ziua de vineri:

Orice gând negativ pe care îl am îl înlocuiesc cu un gând plin de dragoste. Este un moment greu, nu o viață grea. Totul va fi bine.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Iubesc viața. Iubesc să fiu liberă, iubesc să trăiesc din plin. Ofer vieții exact ce îmi doresc astfel încât și ea să îmi ofere mie. Sunt fericită că mă aflu în viață.

Mantră pentru ziua de duminică:

Viața mea merge minunat. Totul în viața mea merge bine acum. Astăzi aleg să fiu recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat de-a lungul timpului.

Citește și:

foto main Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.