Setari Cookie-uri

Reteta zilei: File de porc in sos de piper

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie Secrete de Chef si va recomanda reteta zilei.

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei.

File de porc in sos de piper


Ingrediente:

400 g file de porc sau muschi de porc
5 boabe de piper

Pentru sos

200 ml smantana
50 ml Madeira
1 lingura pasta de tomate
Sare si piper

Patru portii, pregatire: 15 min., durata de preparare: 17 min.

1. Se taie carnea de porc in bucati cu o grosime de 1 cm, se sareaza si se presara piperul macinat. Se aseaza in tava aparatului si se prepara cca. 17 min.
2. Cu 5 min. inainte de finalizarea prepararii adaugati smantana, Madeira si pasta de tomate. Sarati, piperati si amestecati incet.
3. Carnea astfel preparata se serveste la masa pe un platou incalzit si se toarna sosul format in procesul de gatire.

Valoare nutritiva:

Acest preparat contine proteine, fier si vitamine din grupa B.

Valoare energetica:

1 portie contine 351 kkal
Proteine: 37 g; glucide: 21 g; carbohidrati: 2 g
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.