Setari Cookie-uri

Coafuri in pas cu vara

Intr-o zi caniculara de vara, parul poate reprezenta o adevarata bataie de cap daca nu stim cum sa il aranjam. Asa ca ne putem inspira din prezentarile designerilor, care ne propun coafuri simple, usor de realizat si, in acelasi timp, care sa ne evidentieze trasaturile fetei si tinuta.

Coditele impletite sunt si ele potrivite pentru o zi de vara. Adauga spuma pentru volum pe parul umed si usuca-l. Imparte-l in doua suvite si apoi impleste-le. La aceasta coafura, ca accesorii poti adauga o palarie si ochelari de soare pentru un look elegant.

Daca ai breton sau parul scurt, opteaza pentru o coafura simpla. Alege o suvita din fata si impleteste-o pana la varfuri. Prinde-o cu o agrafa, iar parul ramas tapeaza-l, si lasa-l pe spate. Foloseste fixativ pentru fixare.

2. Coc

Prinde parul intr-o coada la spate si apoi rasuceste-l in jurul elasticului. Ai grija sa folosesti suficiente agrafe pentru a nu avea surpize neplacute in timpul zilei. Daca vrei sa afisezi o tinuta eleganta, inainte de a realiza cocul, tapeaza parul de pe calota si da-l cu fixativ.

3. Coada

Coada de cal este cel mai usor de realizat si se potriveste tuturor femeilor, indiferent de stilul vestimentar al acestora. Asadar, fie ca vrei sa fii eleganta, fie ca optezi pentru o tinuta office sau fie ca vrei sa te imbraci sport, parul prins te poate scoate din incurcatura daca nu ai idei sau suficient timp pentru a te pregati.

Mai nou, este la moda coada impletita. Daca ai parul suficient de lung pentru realizarea acestei coafuri, indrazneste sa experimentezi. Iti poti impleti parul pana la jumatatea lungimii lui. Dar daca vrei ceva nou, impleteste-l pana la varfuri, treci cu mana peste impletitura de cateva ori pentru un aspect nefinisat si apoi da-l cu fixativ, in special in partea de jos pentru a nu ti se desface.

Foto: www.hepta.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.