Setari Cookie-uri

Toata familia, mai modern imbracata de Paste

S-au dus zilele cand, de Paste, invitati fiind la pranzul cu familia, eram obligati sa ne imbracam elegant: barbatii la costum, femeile intr-un taior sau o rochie de zi, iar copiii incorsetati tot intr-un costumas elegant, dar in varianta diminutiva.

Dar chiar daca vremurile ne permit sa purtam haine mai putin protocolare, asta nu inseamna ca noile noastre tinute nu trebuie sa fie decente, sa marcheze momentul printr-o eleganta moderna si primavara prin culori vesele.

Ca de obicei, tinutele pentru femei pot fi la fel de variate cate personalitati stilistice exista. Totusi, dincolo de dorinta de a ne exprima personalitatea, hainele alese pentru ziua de Paste trebuie sa denote, in primul rand, respect pentru cele doua ocazii (sarbatoarea pascala propriu-zisa si adunarea in familie).

Daca esti foarte tanara si preferi un stil in tendinte, construieste-ti tinuta plecand de la niste pantaloni tigareta, pana la glezna, pe care ii poti asorta cu un top matasos cu jabou si cu un blazer masculin. Accesoriile, tot in tendinte dar fara a fi exagerat de avangardiste, iti vor da un aer smart casual.
Bluza in carouri Redoute Creation: 149,99 lei; pantaloni tigareta 7/8 Autre: 149,99 lei; sacou Soft Grey: 299 lei; geanta Redoute Creation: 169,99 lei

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.