Setari Cookie-uri

Costume de baie pentru forma corpului tau

Durdulii, fara sani dar cu solduri voluptoase, cu putina burtica dar cu un piept generos, baietoase si cu picioare lungi: exista cate un costum de baie pentru fiecare dintre voi. Oricum, cautarea costumului de baie care sa iti redeseneze silueta este o batalie pe care o reiei in fiecare vara. Iti pui aceleasi intrebari: slipul sa fie decupat sau ca un pantalon scurt? Sutienul prins dupa ceafa sau cu cupe pre-modelate? Cu sau fara push-up? Intreg, bikini sau tankini? Indraznesc un imprimeu sau aleg tot negru? M-am gandit sa va lamuresc cateva dintre intrebari.

Silueta de “triunghi inversat” are o alura atletica, oarecum masculina: umerii mult mai lati decat soldurile , sanii sunt fie mici, fie destul de mari, dar picioarele raman intotdeauna suple. Pentru aceasta conformatie, scopul costumului de baie este sa ingusteze vizual pieptul si sa lateasca soldurile. In versiunea costumului din 2 piese, vei atinge acest obiectiv daca porti slipi tip pantaloni scurti sau un chilot retro, cu talia inalta si putin rascroit pe picior. Pentru sutien, cauta un model care sa iti puna sanii in valoare. In ceea ce priveste costumele dintr-o bucata, alege unul cu decolteu in V sau cu sutien tip balconette (cu bretele distantate).
Costum de baie intreg Redoute Creation: 186,15 lei; costum de baie cu bretele detasabile Redoute Creation: 186,15 lei; bikini Redoute Creation: 144,49 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.