Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

80% dintre bucurestenii pusi pe distractie vor sa iasa in oras joi seara, iar din cei 20% care spun ca nu prea ar vrea pentru ca au altceva de facut, jumatate mint.

Joi, 26 august

1. incepand cu ora 21:00 va avea loc End of Summer Party in Letters Bar.


80% dintre bucurestenii pusi pe distractie vor sa iasa in oras joi seara, iar din cei 20% care spun ca nu prea ar vrea pentru ca au altceva de facut, jumatate mint. Asa ca noi am zis sa facem o petrecere, iar finalul de vara sa fie de fapt doar inceputul distractiei. Vino sa facem mare-nebunie-mare joi, 26 august, incepand cu ora 21:00 in Letters Bar, pe calea Plevnei nr 27. Daca vara asta ai dansat si te-ai simtit bine, joi vei continua in acelasi summer mood si happy spirit.

2. Joi, 26 august, Ceainaria Serendipity va invita la un concert de jazz sustinut de trupa „Organic Duo”. Prin Adalbert Cserkesz, la chitara si Marius Gagiu, la flaut, trupa va va purta printre armonii de jazz perfecte pentru o seara de vara.

Participarea este pe baza de donatie (recomandare 20 lei).

Citește și:

Vineri, 27 august

1. Concert LIFE ON MARS

Vineri, 27 august in Jukebox Club sa simti cum e "life on Mars"
Incepand cu ora 11 pm
Adresa: Jukebox Club
Turturelelor 11
Bucharest, Romania

2. Clubbing @ Club Elements Herastrau

Incepand cu ora 11 pm... Start the House Revolution! in Club Elements Herastrau

Sambata 28 august

1. ora 20.00 la Shift: ZNE - fairic fusion

Luiza Zan - voce, percutii
Eduard Jak Neumann - saxofon

Avand la baza o poveste cu zane, proiectul celor doi muzicieni de jazz Eduard Jak Neumann si Luiza Zan este un experiment artistic ce inglobeaza intr-un singur spectacol muzica, incantatii, improvizatie si poezie.

Cantece de dragoste pentru tot, care nu cauta sa exprime concluzii, nefiind povesti cu talc, ci doar simple vorbe de basm, sau mai usor spus, basm pur si sincer. Am putea gasi totusi o asemanare cu muzica avangardistei Bjork, in ceea ce priveste constructia sound-ului, dar mai ales structurarea melodiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.