Setari Cookie-uri

B'ESTFEST Summer Camp: arta contemporana, expozitii si fotografie

Zona Arts&Crafts din cadrul B'ESTFEST Park prinde din ce in ce mai mult contur transformandu-se intr-un spatiu creativ si spontan unde cei prezenti la festival au la dispozitie o multitudine de workshop-uri menite sa le stimuleze simtul frumosului.

Lui Tiberiu Crisan i se vor alatura in zona de Arts&Crafts si numerosi alti fotografi care isi vor expune lucrarile, printre ei numarandu-se Steven Wallraf, Florin Panaitescu, Alex Popovici si Alina Filofteia Coltos, cei doi din urma oferind la randul lor o serie de tips & tricks pentru o fotografie reusita.

B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere. Line-up-ul festivalului va include trupe ca Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain, Flogging Molly si Hadouken!, dar si nume autohtone, printre care Suie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma si Sarmalele Reci. Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping. Copiii sub 12 ani au gratuitate iar elevii si studentii beneficiaza de 50% reducere, daca vin cu gasca de prieteni la festival, detalii pe www.bestfest.ro sau la adresa de email bestfest@myticket.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.