Setari Cookie-uri

Cum sarbatorim luna femeilor?

Pana pe 15 martie, Bucuresti Mall va asteapta cu o inedita expozitie de sculpturi de flori

Bucuresti Mall

Pana pe 15 martie, Bucuresti Mall va asteapta cu o inedita expozitie de sculpturi de flori

O data cu venirea primaverii, Bucuresti Mall s-a transformat in Mall-ul florilor! In premiera in Romania, in centrul comercial au fost expuse sculpturi realizate integral din flori naturale.

Aranjamentele florale au fost create de catre ingineri peisagisti, designeri si artisti plastici ai companiei Unique Landscaping. Pentru aceste adevarate opere de arta, acestia au folosit primule de mai multe culori, flori ce simbolizeaza sosirea primaverii, dar si tineretea si iubirea. Flori vesele si multicolore, primulele au luat diferite forme, maestrii decoratori reusind sa reproduca o multitudine de forme, inclusiv faimosul tablou “Anemone” al lui Stefan Luchian.

De ziua lor, fetele sunt la Bucuresti Mall! Pe langa flori, ele vor putea admira noile colectii de primavara-vara, iar in perioada 1-15 martie, centrul comercial Bucuresti Mall organizeaza o tombola cu premii constand in premii instant, vouchere de cumparaturi, telefoane si cartele prepay.

City Mall

Sambata, 1 martie, City Mall a pregatit un martisor muzical pentru doamnele si domnisoarele din mall, un concert live cu cei care au lansat super hitul Rise up, Yves Larock si DJ Jaba. Concertul face parte din proiectul muzical City Mall Cool Night, cel mai mare proiect de gen organizat de un mall.

Yves Larock si al lui super hit Rise up a invadat cluburile, discotecile si s-a impus pe piata muzicala in vara lui 2007. Rise up a ajuns in scurt timp una dintre cele mai populare piese in Europa si a urcat pana pe primele locuri in topurile din intreaga lume. Pe 1 martie Yves Larock vine in Romania la City Mall si va canta pentru doamnele si domnisoarele venite sa il asculte.

Concertul incepe la 20:00 si se desfasoara la etajul 2 al City Mall in Food Court. Incepand cu ora 19:30 publicul va fi gazduit la superlativ de moderatorii evenimentului Daniel Buzdugan si Mihai Morar.

Cool Night este un proiect de seri muzicale inceput in luna februarie, care isi propune sa ofere publicului City Mall, in fiecare luna, concerte live sustinute de nume sonore din muzica autohtona si internationala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.