Setari Cookie-uri

Cum sarbatorim luna femeilor?

Pana pe 15 martie, Bucuresti Mall va asteapta cu o inedita expozitie de sculpturi de flori

Primul concert din seria Cool Night a avut loc pe 22 februarie si a fost sustinut de formatia 3 Sud Est.

Si pentru ca luna martie este o luna speciala, dedicata femeilor, City Mall gazduieste chiar de ziua femeii, pe 8 martie, o voce deosebita, Chris Willis, vocea celebrelor piese „Just A Little More Love”, „Stay”, „Love Don’t Let Me Go” sau „Love Is Gone”.

Interpretul Chris Willis este in prezent unul dintre cei mai invitati artisti de catre cele mai mari cluburi. Tot el este si textier, inspiratii pentru el fiind Michael Jackson, Stevie Wonder si Donnie Hathaway.

DESPRE ARTISTI:

Yves Larock si al lui super hit Rise up au invadat cluburile, discotecile si s-au impus pe piata muzicala in vara lui 2007. Rise up a ajuns in scurt timp una dintre cele mai populare piese in Europa si a urcat pana pe primele locuri in topurile din intreaga lume.

Rise Up , o imbinare intre mai multe stiuluri muzicale ( house, reggae) a fost cu siguranta melodia incoronata a verii anului 2007cand a semnat cu Ministry of Sound, Universal pentru acest hit . Steve Smart si M. Pete Tong au fost primii care au simtit potentialul acestei piese si au promovat-o masiv.

Yves Larock, Yves Cheminade, pe numele din buletin, datoreaza cea mai mare parte a succesului sau hitului `Zookey` iesit pe piata in 2005.

Yves Larock a fost dintotdeauna pasionat de muzica, dar nu indraznea sa spere ca va ajunge sa traiasca din aceasta pasiune intr-o tara precum Elvetia, unde `muzica nu este inca luata in serios`. Insa contrar asteptarilor Yves si-a vazut visul cu ochii si mixeaza in cele mai tari cluburi din Elvetia si nu numai.
Are in cap o mie si unul de proiecte pentru viitor si dupa cum ne-a obisnuit urmatorul lui mega hit o sa se ridice la asteptarile publicului din lumea intreaga.

Yves Larock este dj si producator de muzica in Suedia.

Chris Willis este vocea reprezentativa a hiturilor lui David Guetta. Adica vocea lui Chris rasuna in boxe cand ascultam piesele: „Just A Little More Love”, „Stay”, „Love Don’t Let Me Go” sau „Love Is Gone”. Interpretul Chris Willis este, in prezent, unul dintre cei mai invitati artisti de catre cele mai mari cluburi si proiecte. Tot el este si textier, inspiratii pentru el fiind Michael Jackson, Stevie Wonder si Donnie Hathaway.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.