Setari Cookie-uri

Concurs: Clara Sheller sau Erica Strange?

Hallmark Channel te invita in fiecare duminica, incepand cu ora 19:00 sa petreceti o seara impreuna, intre fete, alaturi de noile seriale de care te vei indragosti: Clara Sheller si Erica Strange.

Hallmark Channel te invita in fiecare duminica, incepand cu ora 19:00 sa petreceti o seara impreuna, intre fete, alaturi de noile seriale de care te vei indragosti: Clara Sheller si Erica Strange.

La ce viseaza Clara Sheller si Erica Strange? La 30 de ani, tinere, frumoase, inteligente, vor gasi oare ceea ce au asteptat o viata – sotul perfect, poate si doi copii? Afla povestile celor doua fete In fiecare duminica, din 27 septembrie.

“O stii pe fata aceea care obtine mereu tot ce-si doreste? O slujba grozava, un barbat minunat, o viata perfecta? Eu nu sunt fata aceea.” Erica Strange

Clara Sheller are aproape 30 de ani si lucreaza ca jurnalist la Paris, pentru o revista de femei, numita "L'Hebdo". Ca orice alta fata careia i s-au spus prea multe basme cu Fat-Frumos, este convinsa ca poate transforma viata ei moderna, plina de evenimente, intr-o poveste cu zane.

Impreuna cu cel mai bun prieten al sau, JP, impart nu doar apartamentul, ci si alte lucruri: acelesi placeri si necazuri, dar, mai mult decat orice, aceeasi determinare de a-si gasi sufletul pereche. Clara se Indragosteste, la fel si JP, uneori chiar in aceeasi perioada, uneori unul de celalalt, alteori... de aceeasi persoana.

Kudika si Hallmark Channel te invita la concurs: intra pe forum si spune cu care dintre cele doua personaje te identifici motivandu-ti alegerea, iar noi iti vom oferi un premiu numai pentru fete: un voucher SPA pentru tine si cea mai buna prietena si 35 de seturi de cosmetice pentru baie.

Daca nu stii cu care dintre personaje te asemeni, urmareste serialele in fiecare duminica pe Hallmark Channel, incepand cu ora 19:00.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.