Setari Cookie-uri

Noaptea Muzeelor

Noaptea Muzeelor este un program european dedicat publicului larg, lansat in 2005 de catre Ministerul Comunicarii din Franta.

Traditia se va imbina armonios cu modernitatea, intr-o alternanta de sonoritati populare si pop-rock. Astfel, programul serii de 17 mai va incepe cu un concert de toaca, va fi continuat cu dansuri populare si se va incheia cu concertul trupei "Vita de Vie".

Vor fi organizate si cateva concursuri. Astfel, ingeniozitatea si curajul tinerilor vor fi testate intr-un concurs de cautare a comorii, talentul viitoarelor vedete muzicale va fi pus la incercare intr-un concurs de karaoke, iar cei cu aptitudini fotografice se vor intrece intr-un concurs de specialitate.

Tuturor acestor activitati li se vor adauga proiectii de film, oferite de catre angajatii studioului Astrafilm, un spectacol de teatru popular cu masti si altele.

Accesul va fi gratuit in toate unitatile muzeale.

Noaptea Muzeelor la „Antipa”

„Noaptea Muzeelor” este un program european dedicat publicului larg, lansat in 2005 de catre Ministerul Comunicarii din Franta.

La ora la care in mod normal muzeele isi inchid portile, in „Noaptea Muzeelor”, acestea si le redeschid incepand cu 18,00, vizitarea fiind gratuita si continua pana la orele 01,00. Scopul acestei manifestari este acela de a atrage publicul intr-o activitate inedita. In acest fel, muzeele, institutii de cultura si educatie se fac cunoscute si ca locatii de petrecere agreabila a timpului liber, cu atat mai mult cu cat omul contemporan are mult prea putin timp liber pentru a si-l imparti intre informare (din alte domenii decat cele din sfera profesionala) si divertisment (entertainment cultural).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.