Setari Cookie-uri

Noaptea Muzeelor

Noaptea Muzeelor este un program european dedicat publicului larg, lansat in 2005 de catre Ministerul Comunicarii din Franta.

• orele 19,00-20,30 (gradina Muzeului)
DINOFASHION: concurs de paleontologie si spectacol de prezentare a costumelor de carnaval realizate de catre copiii si mamicile participante la programul Zooart - atelierul de colaj si design vestimentar. Colectia vestimentara creata de catre copii este inspirata din fascinanta lume a dinozaurilor uriasi din Patagonia. (grup tinta: familiile cu copii)

• orele 21,00-22,00 (expunerea permanenta si gradina Muzeului)
MIDNIGHT DANCE-spectacol de dans contemporan sustinut de catre elevii Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” din Bucuresti sub indrumarea coregrafilor Prof. Doina Georgescu si Prof. Sandra Mavhima. (grup tinta: tinerii si adultii)

• 23,00 - 24,00 (Gradina Muzeului)
COLECTARE ENTOMOLOGICA a insectelor nocturne cu ajutorul surselor luminoase speciale.
si INTERCEPTAREA SPECIILOR DE LILIECI din gradina Muzeului cu ajutorul detectorului de ultrasunete. (grup tinta: elevii si studentii)

Demonstratiile realizate de catre cercetatorii Muzeului National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” se vor face cu participarea vizitatorilor voluntari si numai in conditii meteo favorabile!

VIZITAREA EXPUNERII PERMANENTE IN INTERVALUL 18,00 - 01,00 ESTE GRATUITA, accesul vizitatorilor fiind permis pana la orele 24,00.

Noapte indiana, sambata, 17 mai 2008, la Muzeul National de Geologie

Muzeul National de Geologie organizeaza in seara de 17 mai 2008 evenimentul „Noapte indiana”, activitate care face parte din proiectul Noaptea muzeelor, cea mai importantă sarbatoare din an a muzeelor.

Muzeul National de Geologie este deschis in intregime in aceasta seara si intrarea este libera de la orele 18.30 pana la 24.00. In intervalul orar 10.00 – 18.00, muzeul desfasoara activitatile educationale programate si functioneaza dupa programul obisnuit de vizitare.

Programul special „Noaptea muzeelor”:

18.30: deschiderea expozitiei de fotografie 'India - sculpturi megalitice si temple sapate in stanca'

19.00 – 20.00: prezentare in powerpoint “Muntii sacri din India”, sustinuta de custodele Muzeului National de Geologie, dr. Antoneta Seghedi

21.00 – 22.00: expozitie de arta culinara indiana organizata de restaurantul cu sfecific indian Barka Saffron

23.00 – 24.00: spectacol de muzica indiana sustinut de grupul Nirmal Bhakti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.