Setari Cookie-uri

Absolutely Fabulous Fair

Sambata, 27 februarie, la Absintherie Sixtina (langa fostul Amsterdam café, strada Covaci, nr. 6) are loc unul dintre cele mai fancy targuri de fashion&vintage.

Si pentru ca un shopping session nu ar fi fost de ajuns pentru a te simti fabulos, “Absolutely Fabulous Fair” sustine curentul eco si impreuna cu Eco-Rom Ambalaje, organizatie orientata catre promovarea unei solutii eficiente si durabile pentru procesul de gestionare a ambalajelor, creeaza un spider wall din hartie reciclabila cu imaginea celor patru personaje glam din serialul Sex and the city in fata caruia fiecarei vizitatoare i se va face o fotografie. La plecare va primi cadou imaginea semnata Eco-Rom precum si un cadou special de la Avon Romania, prima mare companie producatoare de cosmetice care a oprit definitiv testarea produselor pe animale si a pornit totodata confectionarea ambalajelor din materiale reciclabile.

La eveniment vor participa Coca Zaboloteanu, Arina Varga, Adelina Ivan, TrueVintage, Haine Vintage, Italian Vintage, Like Vintage, About Vintage, AAH(after sex t-shirts), Belinda Liu, A Minuit Marie, Eugenia Enciu, EVintage, La Chatterie, Vintage Boutique, Fandacsia, Mihaela Cretescu si multi altii.

Come and be fabulous @ Absolutely Fabulous Fair!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.