Setari Cookie-uri

Top 5 locuri in care poti cunoaste tipi hot

Fie ca esti sau nu in cautarea sufletului pereche, vara asta merita sa-ti deschizi orizonturile si sa cunosti cativa tipi hot (macar de rezerva, in caz ca te plictisesti de actualul!). Lasa-te purtata de instinct din cand in cand si flirteaza cu stil dar intai afla unde!

Fie ca esti sau nu in cautarea sufletului pereche, vara asta merita sa-ti deschizi orizonturile si sa cunosti cativa tipi hot (macar de rezerva, in caz ca te plictisesti de actualul!). Lasa-te purtata de instinct din cand in cand si flirteaza cu stil – dar intai afla unde!

1. La plaja

Probabil te asteptai sa-ti spunem ca pe plaja poti cunoaste tipi hot – intr-adevar, in sezonul fierbinte plaja se transforma intr-un magnet pentru toata lumea! Alege o statiune populara (Mamaia, Vama Veche), ia-ti prietena cea mai buna, cumparati-va cele mai sexy costume de baie si pregatiti-va de flirt.

Pe cine poti intalni la plaja?

Practic, pe oricine! Pe plaja intalnesti persoane din toate categoriile sociale si de toate varstele, singura diferenta fiind data de statiunea pe care o alegi – mai mult sau mai putin populara.

2. In club

In noptile de vineri si sambata, cluburile sunt pline ochi de tipi care vin cu chef de flirt si distractie, asa ca daca vrei o aventura de-o noapte sau, poate, mai mult, clubul este alegerea perfecta! Daca nu esti o “pasare de noapte”, intereseaza-te care sunt hot spot-urile in materie de cluburi in orasul tau si planifica-ti o iesire sambata seara. Imbraca-te sexy si
dezlantuie-te!

Pe cine poti intalni in club?


Tipi care vor sa se distreze si se intampla destul de des ca ei sa nu fie in cautarea unei relatii stabile, ci a unei aventuri – daca asta cauti si tu, atunci ce mai astepti? Nu poti exclude insa varianta in care tu cunosti un barbat care iti atrage atentia in club, faceti schimb de numere de telefon si flirtul de-o noapte se transforma in relatie stabila!

3. Intr-o librarie chic

In ultimul timp au aparut multe librarii chic si la noi, unde, pe langa faptul ca poti cumpara carti, poti savura un ceai aromat sau o cafea delicioasa. Discutiile despre carti pot incepe cu usurinta atunci cand vezi ca un tip cu adevarat hot se uita la cartea ce ti-a atras si tie atentia, dupa care urmeaza clasica invitatie: “Vrei sa ne continuam discutia la o cafea?”

Pe cine poti intalni in librarie?

Studentii si barbatii culti frecventeaza adesea librariile, in cautarea unor titluri interesante sau a cartilor de specialitate. Aici poti intalni persoane din paturile sociale elevate, iar, daca esti o persoana ce iubeste cultura, se poate ca libraria sa fie locul perfect pentru gasirea sufletului pereche!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.