Setari Cookie-uri

Top 5 locuri in care poti cunoaste tipi hot

Fie ca esti sau nu in cautarea sufletului pereche, vara asta merita sa-ti deschizi orizonturile si sa cunosti cativa tipi hot (macar de rezerva, in caz ca te plictisesti de actualul!). Lasa-te purtata de instinct din cand in cand si flirteaza cu stil dar intai afla unde!

4. Intr-un loc in care se practica sporturi extreme

Bungee jumping, rafting, saltul cu parasuta sau windsurfing – daca toate acestea nu te sperie ci, din contra, te incita si te fac curioasa, inseamna ca iubesti adrenalina! Cauta locurile in care se practica diferite sporturi extreme (la mare poti practica o multime!) si indreapta-te catre unul dintre ele. Cu siguranta vei intalni cel putin o persoana la fel de aventuriera ca si tine!

Pe cine poti intalni?

Barbati cu spirit de aventura, cu un fizic atragator si cu o personalitate determinata. In 90% dintre cazuri, tipii care practica sporturi extreme sunt curajosi si iubesc experientele inedite, iar tie nu-ti ramane de facut decat sa te gandesti daca o astfel de personalitate se potriveste cu a ta!

5. La concert

Vara asta s-au anuntat o multime de concerte grozave! The Killers, Placebo, Santana, Sinead O’Connor si Patricia Kaas sunt doar cateva dintre numele ce ne vor (in)canta in aceasta vara. Cumpara-ti bilet la concertul trupei tale favorite si, o data ajunsa la fata locului, pierde-te in multime si lasa-te gasita doar de un tip cu adevarat hot!

Pe cine poti intalni la concert?


Iubitorii de muzica si barbatii tineri sunt cei care se duc de obicei la concerte. In plus, ai toate sansele sa intalnesti un tip cu gusturi muzicale (si poate nu doar muzicale) asemanatoare cu ale tale si iti va fi mult mai usor sa fii abordata sau chiar sa abordezi un barbat cu care stii deja ca ai ceva in comun!

Tu unde ai intalnit cei mai hot tipi?


Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.