Setari Cookie-uri

Jamie Oliver se dezbraca...de secrete!

Curtea Veche Publishing are placerea sa va anunte debutul unui proiect amplu: o colectie de carti de bucate, cu peste 400 de retete nou-noute marca Jamie Oliver. Incepand de vineri, 16 octombrie, veti putea achizitiona saptamanal o serie de douazeci de carti ale cunoscutului bucatar Jamie Oliver, volume care n-au mai fost publicate in Romania pana acum.

Jamie Oliver pare a nu mai avea nevoie de niciun fel de prezentare. A fost deseori numit Ministrul hranei sanatoase, ambasadorul unui stil de viata cat mai echilibrat sau “chef-ul care arata ca o vedeta rock, insa care gateste ca un inger”. Actiunile de promovare a unor obiceiuri alimentare sanatoase desfasurate in mare parte in Regatul Unit al Marii Britanii l-au facut cunoscut in intreaga lume. Tot el este cel care a reusit sa schimbe meniurile din cantinele scolilor londoneze, unde i-a invatat pe cei mici ca mancarea sanatoasa poate fi mai gustoasa decat junk food-ul cu care erau obisnuiti. Crezul lui Jamie este ca orice om poate ajunge sa pregateasca o cina delicioasa, chiar daca nu a fiert nici macar un ou in viata sa. De asemenea, a infiintat si continua sa fie implicat in organizatia de caritate Cheeky Chops, care ofera instruire si indrumare tinerilor cu dezavantaje, permitandu-le sa-si urmeze visurile si sa devina bucatari.

Asadar, incepand de vineri, nu ratati niciun volum al seriei Jamie Oliver alaturi de Jurnalul National!
In afara proiectului derulat alaturi de Jurnalul National, Curtea Veche Publishing va pune la dispozitie, in exclusivitate, “tratatele gastronomice” ale maestrului Jamie Oliver. Volumele acestuia nu seamana cu nicio alta carte de bucate! Ele contin retete unice, dezvoltate si personalizate de catre chef-ul britanic.

Jamie Oliver este un bucatar tanar si inteligent. (...) Daca luati de bune retetele, lasand la o parte publicitatea, veti fi rasplatiti cu sfaturi pretioase si cu o mancare buna"

The Independent

"Este cel mai picant condiment din bucatarie, dupa ardeiul iute. Pur si simplu nu ne mai saturam de Jamie Oliver"

The Evening Star
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.