Mihaela Radulescu, orgasmul, sexul si dieta pe raftul tau

Mihaela Radulescu, orgasmul, sexul si dieta pe raftul tau
Kudika
18 Noiembrie 2009

Ne-am decis sa va oferim periodic cateva recomandari de carti pe care mai apoi sa le comentam in sectiunea noastra de forum dedicata cartilor

Am deschis asadar un topic special destinat cartilor din raft. In sprijinul initiativei noastre au venit prietenii de la CarteaDinRaft.ro care au decis sa ofere tuturor cititoarelor Kudika o reducere de 10% la achizitionarea oricarei carti din libraria virtuala CarteaDinRaft.ro. Iata recomandarile acestei saptamani:

Niste raspunsuri de Mihaela Radulescu

Cu ilustratii de Horatiu Malaele

Cea mai asteptata carte, dupa bestsellerul Despre lucrurile simple – un volum care, de la data aparitiei, se afla in topurile nationale de vinzari.

„Placerea mea cea mai mare cind calatoream cu trenul —si am facut naveta niste ani de zile pe ruta Piatra Neamt-Bucuresti —era sa suflu pe geam pina se abureste si sa-mi desenez barbatul pe care-l voi iubi, casa in care vom locui, aripile cu care voi zbura... Emotia mea cea mai profunda azi e sa simt ca traiesc secvente din geamul aburit pe care degetul desena dorinte, nestiind ca pune intrebari...
Cititorilor mei inteligenti, cu drag,
Mihaela”

Piesa Niste rapunsuri, compusa de Dan Teodorescu pornind de la cartea Mihaelei Radulescu si interpretata de Taxi.


Piesa Niste rapunsuri, compusa de Marius Moga pornind de la cartea Mihaelei Radulescu si interpretata de Lora (Wassabi).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri