Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu, orgasmul, sexul si dieta pe raftul tau

Ne-am decis sa va oferim periodic cateva recomandari de carti pe care mai apoi sa le comentam in sectiunea noastra de forum dedicata cartilor

Cand veti intoarce ultima pagina a acestei carti, va veti simti la fel ca acel cititor care scria, dupa citirea primei editii: „Cartea m-a facut sa rad, m-a facut sa gandesc, m-a facut sa ma bucur mult mai mult de sex. Singurul lucru care m-a intristat a fost ca s-a terminat prea repede.“


Pret: 23,52 RON (TVA inclus) + reducerea de 10% oferita de CarteadinRaft.ro pentru cititoarele Kudika

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Dieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

Dieta si nutritie este o carte extrem de complexa, care cuprinde o perspectiva holistica (atat din punct de vedere oriental, cat si occidental) asupra unuia dintre cele mai importante aspecte ale mediului ecologic: alimentatia. Miscarea anumi-tor minerale si compusi de natura vegetala sau animala in interiorul organismului uman este cunoscuta, in general, sub numele de nutritie.

Dr. Rudolph Ballentine, un cunoscut specialist in domeniul medicinei alternative si complementare, trateaza acest subiect cu mare rigurozitate, dar si cu o rara bogatie de nuante, imbinand cunoasterea stiintifica actuala cu o traditie milenara, extrem de valoroasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.