Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai mediatizate vedete din Romania

Faima se castiga nu doar cu ajutorul talentelor, ci si datorita aparitiilor in public: la evenimente mondene, la diverse emisiuni televizate si in paginile ziarelor de scandal. Cuvantul vedeta nu desemneaza neaparat o celebritate cu o cariera in spate ci si o persoana care se face cunoscuta prin scandal si prin expunerea vietii particulare.

Faima se castiga nu doar cu ajutorul talentelor, ci si datorita aparitiilor in public: la evenimente mondene, la diverse emisiuni televizate si in paginile ziarelor de scandal. Cuvantul “vedeta” nu desemneaza neaparat o celebritate cu o cariera in spate ci si o persoana care se face cunoscuta prin scandal si prin expunerea vietii particulare.

Media IQ
a realizat un top al celor mai mediatizate “vedete”.

10. Andreea Raicu – 498 aparitii

Dupa despartirea de Tudor, Andreea a incercat sa stea cat mai departe de blitz-urile paparazzilor. Vedeta a decis sa nu mai vorbeasca despre viata sa amoroasa. Insa, odata cu impacarea cu solistul de la Vama, ziarele de scandal sunt din nou cu ochii pe cei doi, incercand sa surprinda picanterii care sa multumeasca cititorii.

9. Laura Cosoi – 503 aparitii

La concursul mexican “Bailando por un sueno”, Romania a avut ca reprezentanta echipa formata din Laura Cosoi si Bogdan Boanta. Cei doi dansatori au trecut prin numeroase dueluri, descalificari si chiar printr-o eliminare, dupa care au fost reprimiti in competitie pentru ca, intr-un final, sa iasa definitiv din concurs.

8. Andreea Banica – 542 aparitii

Single-ul “Love in Brasil” a transformat-o pe Andreea intr-o mica “stea internationala”, melodia acesteia fiind auzita in cluburile din intreaga Europa. Aparitiile Andreei in paginile ziarelor de scandal se datoreaza si micilor escapade ale sotului.




7. Oana Zavoranu – 557 aparitii

Desi a trecut ceva timp de la prima cearta publica dintre Oana Zavoranu si mama acesteia, se pare ca publicul inca nu s-a saturat de acest scandal. In plus, razboiul dintre cele doua continua si este tot mai atractiv pentru curiosi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.