Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai mediatizate vedete din Romania

Faima se castiga nu doar cu ajutorul talentelor, ci si datorita aparitiilor in public: la evenimente mondene, la diverse emisiuni televizate si in paginile ziarelor de scandal. Cuvantul vedeta nu desemneaza neaparat o celebritate cu o cariera in spate ci si o persoana care se face cunoscuta prin scandal si prin expunerea vietii particulare.

6. Simona Sensual – 562 aparitii

Viata tumultoasa a cuplului Simona Sensual – Nicu Maharu a tinut de nenumarate ori primele pagini ale ziarelor de scandal: despartiri, bataie, casatorie sau relatii extraconjugale.

5. Daniela Crudu – 781 aparitii

Cariera Danielei Crudu este in plina dezvoltare. Frumoasa bruneta este intalnita la toate evenimentele si petrecerile mondene sau in cluburile de fite din capitala. Aparitiile din cunoscuta revista pentru barbati, Playboy, i-au adus si mai multa faima si notorietate.

4. Mihaela Radulescu – 907 aparitii


Relatia dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil este si acum una dintre cele mai controversate relatii. Desi nimeni nu se astepta ca povestea lor sa dureze, Mihaela fiind stabilita la Monaco, se pare ca intre cei doi chiar exista o legatura pe care nici macar distanta nu o poate distruge.

3. Paula Seling – 981 aparitii

Paula Seling si Ovi au castigat locul 3 la Eurovision-ul de anul acesta. Desi multi credeau (pana si Luminita Anghel) faptul ca piesa “Playing with fire” nu este o melodie pentru un astfel de concurs, Paula a dovedit exact contrariul, ducand numele Romaniei pe culmile gloriei.

2. Monica Columbeanu

Viata Monicai Columbeanu este extrem de mediatizata, chiar daca vedeta nu isi doreste. Dupa mesajele trimise lui Ricky, soferul personal al acesteia, au fost publicate in presa si mesajele trimise avocatului Richard. In acest scandal, Monica este sprijinita de sotul sau, Irinel, care, se pare, nu este deloc deranjat.

1. Bianca Dragusanu – 2.329 aparitii


Desi este de foarte putin timp in lumina reflectoarelor, Bianca Dragusanu a reusit performanta de a fi cea mai mediatizata vedeta din Romania. Relatia cu Botezatu, despartirea de acesta si presupusa relatie cu dinamovistul Cristea au reprezentat motivele pentru care Bianca se afla in fiecare zi pe prima pagina a ziarelor de scandal.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.