Setari Cookie-uri

Top 10 filme post despartire

Draga mea, daca citesti aceste randuri inseamna ca esti deja inarmata cu o galeata de inghetata si vreo doua suluri de hartie igienica. Nu-i nimic, am s-o spun cat mai simplu, dar deloc pe romaneste: Shit happens! Ofera-ti una, doua seri hipercalorice, condimenteaza-le cu filmele de mai jos si fa-te bine pana in weekend ca sa poti participa la toate petrecerile saptamanii!

7. Jurnalul lui Bridget Jones

E cu dus si intors. Femeia asta e tot timpul singura. Si n-a murit (crede-ma, nici tu nu vei muri!). Dar nici bine nu-i e!

Totusi, filmul iti aminteste ca de-a lungul vietii o femeie trebuie sa sarute o multime de broscoi raiosi si scarbosi pana cand sa-si intalneasca printul. Uite-te bine la film, fugi la baie, spala-te pe dinti si pregateste-te de iesit in oras!




6. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Filmul acesta putea foarte bine sa ocupe o pozitie fruntasa. Problema este insa ca nu stiu in ce faza te gasesti tu acum. Daca esti in faza aceea de “Imi doresc sa nu il fi cunoscut niciodata” (personal, n-am fost niciodata de acord cu asemenea afirmatii) atunci… vizionare placuta!




5. Closer

Daca esti genul de om care se bucura cand moare si capra vecinului, atunci Closer te va pune pe picioare (nu te rusina, toti ne bucuram de bolile caprei). Aici nu se stie care e pe care. Suciturile, minciunile si rasturnarile de situatie din acest film te vor ajuta sa intelegi ca dracul tau nu e chiar asa de negru. Zambeste! Se poate mult mai rau!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.