Setari Cookie-uri

Top 10 filme post despartire

Draga mea, daca citesti aceste randuri inseamna ca esti deja inarmata cu o galeata de inghetata si vreo doua suluri de hartie igienica. Nu-i nimic, am s-o spun cat mai simplu, dar deloc pe romaneste: Shit happens! Ofera-ti una, doua seri hipercalorice, condimenteaza-le cu filmele de mai jos si fa-te bine pana in weekend ca sa poti participa la toate petrecerile saptamanii!

4. Gone with the Wind – pentru ca maine este o noua zi!

Ok, si ce daca “he doesn’t give a damn”?! Daca Scarlett a scos-o la capat, poti si tu. Si apoi, priveste partea plina a paharului: tu nu va trebui sa sapi campul!





3. Eat. Pray. Love

Un film care te convinge ca nu vrei sub nicio forma sa te mariti. Te faci sa realizezi ca vrei sa-ti traiesti viata, sa calatoresti, sa cunosti un vraci stirb, sa mananci pizza in Italia si sa faci dragoste cu un amant brazilian. Ah! Si sa pleci in Bali. Dar sa ramanem cu picioarele pe pamant dragele mele pentru ca urmeaza….




2. Mamma Mia

Acest film m-a salvat de cele mai urate momente din viata mea. L-am vazut de cateva sute de ori. Sa va spun drept, nu stiu de ce. E o comedie romantica si beneficiaza de un happy end dubios. Toata lumea se combina la final, treaba cam enervanta pentru tine, care tocmai ti-ai luat papucii. Dar! (exista un dar) e un film pentru fete in care se danseaza, se bea si se ajunge la concluzia ca n-ai nevoie de barbati ca sa duci o viata fericita pe o insula greceasca superba (desi eu, sincer, as fi rezolvat problema cu cativa greci sexosi de pe acolo, nu cu bormasina).



1. War of the Roses

Razboiul rozelor avut o prezentare foarte ilustrativa:

“O data in viata apare un film care te face pur si simplu sa simti nevoia de dragoste inca o data. Nu este cazul acestui film!”.

Razboiul rozelor are cateva scene care pe mine una ma fac sa ma simt extraordinar de bine. Sa-mi mangai pisica, pistolul, arbaleta si sa-mi verific stocul de otrava de sobolani…



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.