Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Dragoste in vremea telefoniei mobile

UniCredit Tiriac Bank a lansat serviciul non-stop de reincarcare a cartelei. Adica ai sute de locatii deschise non-stop pentru tine de unde poti reincarca.

Candva scrisorile de amor nu aveau limita de 160 caractere. Iar “Buna, ce faci?” se auzea de la celalalt capat al unui telefon fix. Azi mare parte a procedeului de cucerire se intampla fie online, fie prin intermediul telefonului mobil. Oricat de romantica ai fi sau cat de mult tanjesti dupa vremurile acelea simple, e bine sa tii pasul cu tehnologia. Si mai ales cu creditul de pe telefon. Pentru ca “nu te-am sunat inapoi pentru ca am ramas fara credit” o sa-i faca munca lui Cupidon mai dificila.

De aceea e bine sa stii ca UniCredit Tiriac Bank a lansat serviciul non-stop de reincarcare a cartelei. Adica ai sute de locatii deschise non-stop pentru tine de unde poti reincarca. Mergi la orice ATM sau Non Stop Banking UniCredit Tiriac Bank, alegi operatorul de telefonie dorit, alegi suma cu care vrei sa reincarci, poti plati cu cardul la ATM si cash sau card la Non Stop Banking si cartela ta va fi reincarcata automat.

Detalii despre acest serviciu gasesti pe www.unicredit-tiriac.ro.

In rest, mult noroc in dragoste!

serviciul non-stop de reincarcare a cartelei

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.