Paaaartie! 8 party-uri dansante pentru tine!

Paaaartie! 8 party-uri dansante pentru tine!
Kudika
21 Ianuarie 2010

Acum ca iarna troneaza si troieneste cat cuprinde, parca lantul slabiciunilor noastre incepe sa ne zangane din nou in urechi, ca un joc de domino. Daca tocurile sunt excluse pe asa zapezi, parca nici party-urile nu au aceeasi savoare; cand singura bruma de dantuiala se preconizeaza a fi in Uggsi si te rogi sa fie deschisa garderoba ca sa te descotorosesti de cojoc, parca trage mai cu sarg patutul de tine.

Care dintre noi nu s-a complacut in putina comoditate, pierdut in labirintul scuzelor de mai sus... si mai ales iarna? Dar, inainte ca monotonia calduricii sa-ti vina de hac c-o stare depresiva de toata uratenia, te anunt ca exista alternative la fel de delicioase ca o canuta de vin fiert. Cu accent pe vin, petrecareato! Asadar, cand te napadesc gandurile astea de hibernare... iti garantez ca lista de locatii primitoare de mai jos le va alunga pe toate!

Realizat de Ioanina

In Club Control, dintre toate party-urile care se lasa cu dans pana-n zori, v-o recomand pe cea de sambata, Indie Invasion cu Dj Leo. Rock-ul alternativ si indie nu suna nicaieri mai bine! Iar, pentru fanii electro, Controlul decreteaza o seara cu focus pe muzica din desisurile mai neumblate ale genului - carevasazica, miercuri.
Duminica, cinefilii nu trebuie sa piarda Movie Sunday, caci si de data asta se incarca-n proiector un power-couple al industriei de film... Indiciu: ambele filme sunt centrate pe cate o figura emblematica a muzicii, si ambele personalitati, in egala masura, debordeaza de sex-appeal!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri