Paaaartie! 8 party-uri dansante pentru tine!

Paaaartie! 8 party-uri dansante pentru tine!
Kudika
21 Ianuarie 2010

Acum ca iarna troneaza si troieneste cat cuprinde, parca lantul slabiciunilor noastre incepe sa ne zangane din nou in urechi, ca un joc de domino. Daca tocurile sunt excluse pe asa zapezi, parca nici party-urile nu au aceeasi savoare; cand singura bruma de dantuiala se preconizeaza a fi in Uggsi si te rogi sa fie deschisa garderoba ca sa te descotorosesti de cojoc, parca trage mai cu sarg patutul de tine.

Care dintre noi nu s-a complacut in putina comoditate, pierdut in labirintul scuzelor de mai sus... si mai ales iarna? Dar, inainte ca monotonia calduricii sa-ti vina de hac c-o stare depresiva de toata uratenia, te anunt ca exista alternative la fel de delicioase ca o canuta de vin fiert. Cu accent pe vin, petrecareato! Asadar, cand te napadesc gandurile astea de hibernare... iti garantez ca lista de locatii primitoare de mai jos le va alunga pe toate!

Realizat de Ioanina

Duminica, in Suburbia, se reia seria de evenimente cunoscuta sub numele de “Juggling Culture Party”, unde la aceasta a sasea editie intrarea e libera pana-n 22:00 si doar 10 RON dupa. Muzica, chill in prima parte a serii (Phlo da Shaolin si Subhuman) si apoi demarand in forta cu psy full-on si dark (Darkology, Darkelftrip, Oracol si Susanova), va acompania jongleriile performerilor.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri